Trap de zomer af bij Deck, nieuw terras aan het water in hip Amsterdam-Noord

 Amsterdam krijgt er een nieuwe zomer hotspot bij; Deck opent namelijk in Noord aan het Tolhuiskanaal. Terwijl de zon de stad opwarmt, wordt er op het stijlvolle terras ambachtelijk bier, cocktails en heerlijke streetfood bites geserveerd. Deck, gelegen in een van de hipste buurten van Amsterdam, wordt dé plek van het seizoen met een overvolle agenda met evenementen, pop-ups en DJ-sets.             

Deck is elke dag geopend van 12.00 tot 23.00 uur en heeft een menu vol met streetfood bites van wereldklasse, van ‘Takoyaki Octopus Balls’ en falafel tot ‘Sticky Karaage Chicken’ en verleidelijke bitterballen. Maar ook voor degene die liever een groter gerecht bestelt is er genoeg keuze; zoals de in Oedipus bier gemarineerde ‘Half Chicken’ en de ‘Oyster Mushroom Ramen’. Qua drankjes kun je bij Deck terecht voor verschillende Oedipus biertjes, speciale cocktails zoals de ‘Noord’ met jenever, munt, limoen en suiker en alle klassiekers zoals de Negroni, Mai-Tai en Bramble.   

Bij Deck staan er regelmatig DJ-sets van Amsterdamse legendes, zoals DJ Rob Manga, op de planning om het borrelen na werk nóg gezelliger te maken. Daarnaast sluit je het weekend af met een heerlijke brunch op zondag. Geniet van een uitgebreid menu met gerechten als Eggs Benedict of Chicken Waffles en kies voor twee uur ‘bottomless brunch’ met onbeperkt cava en cocktails.

Geïnspireerd door de rustgevende ligging aan het water en het groen van de omliggende tuinen, is het terras met stijlvol meubilair ingericht. Een plek waar je fijn kunt dineren, drinken en loungen met parasols en dekens. Op de steiger van Deck is er ruimte voor boten om aan te leggen, dus ook per boot kun je genieten van een drankje in de zon. Deck is gemakkelijk bereikbaar vanaf Amsterdam Centraal en slechts een korte fietstocht of wandeling vanaf de pont, die 24 uur per dag, 7 dagen per week vaart, waardoor Deck 24/7 bereikbaar is.  

Deck komt na succesvolle openingen in Boston en Washington D.C. naar Amsterdam en is gevestigd in YOTEL Amsterdam. Voor eenieder die liever binnen dineert, biedt Deck het toppunt van indoor-outdoor living met een restaurant en co-working plekken.

Voor meer informatie, menu’s of reserveringen ga naar www.deckamsterdam.com, of volg @deckamsterdam op Instagram.

Adres & openingstijden              

Deck @ YOTEL Amsterdam, Asterweg 33, 1031 HM Amsterdam

Maandag tot en met zondag
12:00-23:00 uur

Zondag brunch
12:00-18:00 uur