Coco & Sebas geeft 16 diamanten t.w.v. € 1.500 weg

Na de opening van vier nieuwe winkels in 2022 breidt het snel groeiende premium chocolademerk Coco & Sebas wederom uit met winkels door het hele land. Zestien nieuwe filialen komen erbij, binnenkort te vinden in stationshallen en grote steden als Amersfoort, Rotterdam, Den Haag en Nijmegen. Het merk is onder andere bekend van de iconische Chocolade-diamant en om deze feestelijke gelegenheid te vieren, heeft het merk een wel heel bijzondere actie bedacht: in elke nieuwe winkel maken klanten kans om een echte diamant ter waarde van € 1.500 te winnen.

Coco & Sebas staat bekend om heerlijke chocolade cadeautjes, gemaakt van de beste ingrediënten en met veel aandacht voor detail. In februari maakte de retailer bekend de winkels van Leonidas uit het faillissement over te nemen en een doorstart te maken met tenminste 16 van de 20 winkels die allen volledig worden omgebouwd naar de Coco & Sebas formule. De openingen van de nieuwe Coco & Sebas-winkels op verschillende locaties in Nederland staan nu gepland in mei, juni en juli. De winkels staan vol met heerlijke chocolade producten zoals bonbons, pindarotsen, stroopwafels maar ook mooie chocolade figuren waaronder de iconische chocolade diamant.

In alle nieuwe winkels maken alle klanten die één van de eerste 100 chocolade diamanten kopen voor de actieprijs van € 4,99 (normaal gesproken € 7,99) kans op een echte diamant ter waarde van € 1.500! Een notaris trekt per winkel het unieke nummer en de winnaars worden binnen 4 weken bekend gemaakt. Deze actie loopt tot eind augustus.

Oprichter Remy Rombouts licht de actie toe: “Deze hele grote sprong naar landelijke dekking van onze chocoladeketen moet uiteraard gevierd worden en met het weggeven van echte diamanten slagen we helemaal in onze merkbelofte om mensen een ‘sprankeling’ te geven, ik kan niet wachten om de 16 winnaars de diamanten, groot genoeg om in een ring te plaatsen, te overhandigen.”

De eerste opening is gepland in Hilversum op woensdag 3 mei om 14.00 op de Kerkstraat 63-20. Op de website www.cocosebas.nl/diamant  staan de overige geplande openingen en de actievoorwaarden beschreven.

Remy Rombouts

Over Coco & Sebas

Coco & Sebas, opgericht in 2017, exploiteert acht brandstores op premium A1-locaties verspreid over Nederland en België. Op dit moment zijn er Coco & Sebas-winkels in Amsterdam (Kalverstraat), Amstelveen (Stadshart), Utrecht (Hoog Catharijne), Delft (Jacob Gerritstraat), Den Bosch (Vughterstraat), Breda (Eindstraat), Maastricht (Wolfstraat) en Knokke (Lippenslaan). In 2022 zijn vier nieuwe winkels geopend en in 2023 openen er nog eens 16. De ambitie is om het aantal winkels in de komende jaren sterk uit te breiden. Naast de fysieke winkels biedt Coco & Sebas via het snelgroeiende online kanaal www.cocosebas.nl een volledige omnichannel-ervaring aan klanten.

Het Coco & Sebas-merk kenmerkt zich door hoge patissierskwaliteit chocolade in moderne luxe geschenkverpakkingen voor betaalbare prijzen. Vanuit de merkbelofte ‘Sparkle up your Day’ werken 120 medewerkers ieder dag met grote toewijding aan het overbrengen van een ‘sprankeling’ aan een wekelijks groeiend aantal gasten en klanten. De unieke chocolade van Coca & Sebas is niet alleen via haar eigen winkels en webshop te verkrijgen, maar ook te vinden bij een groeiende groep wederverkopers, zoals de Bijenkorf, World of Delights (Schiphol), Holland Casino, Topgeschenken.nl en Metro Duitsland (landelijke distributie).