Sterrenchef Ron Blaauw maakt menu voor Cook like a Chef dinerbox

Het exclusieve Lente-liefdes menu is verkrijgbaar van 13 februari t/m 2 mei

Het voorjaar komt eraan en om alvast de lentekriebels aan te wakkeren heeft Ron Blaauw (Ron Gastrobar) het exclusieve 3-gangen Lente-liefdes menu samengesteld voor Cook like a Chef. De Cook like a Chef dinerbox is gevuld met verse ingrediënten waarmee je in een handomdraai een sterrenwaardig diner op tafel zet. Het meeste werk is al door de chefs gedaan, jij hoeft alleen nog maar de finishing touch toe te voegen. Met behulp van handige instructies op www.cooklikeachef.nl, is dit dus appeltje-eitje. Speciaal voor iedereen die in februari bestelt, geldt een introductieprijs van €49,95 per persoon.

Liefde gaat door de maag
Liefde gaat door de maag en dat is zeker zo bij het Lente-liefdes menu dat is samengesteld door Ron Blaauw van Ron Gastrobar. Het voorgerecht bestaat uit sashimi van zeebaars met soja tapioca, wasabi creme, sesam en emping dat wordt opgevolgd door het hoofgerecht van piepkuiken met doperwt creme, doperwten, baharat jus en peterselie olie. Als nagerecht maak je een miserable taart met parfait van gezouten karamel, chocolade en sinaasappel saus.

Wat is Cook like a Chef
Cook Like a Chef is een chique dinerbox met een drie- of viergangenmenu op gastronomisch niveau. Via de website www.cooklikeachef.nl kun je kiezen uit menu’s van Ron Blaauw, Jonnie Boer***, Erik van Loo** en Soenil Bahadoer**. De box wordt gekoeld aan huis bezorgd in Nederland (exclusief Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog), de Belgische grensstreek en Antwerpen. De box bevat alleen ingrediënten van de beste kwaliteit, precies zoals je van toprestaurants mag verwachten. www.cooklikeachef.nl biedt ook de mogelijkheid om bij elk gerecht bijpassende topwijnen te bestellen. De wijnen zijn uiteraard geselecteerd door de sommeliers van de restaurants in kwestie.

Binnenkort is de bezorging meerdere dagen per week zodat er iedere dag op sterrenniveau gedineerd kan worden met Cook Like a Chef.