Deze vernieuwde paaseieren zijn té lekker om te laten liggen

Met knetter discodip, matcha limoen en vegan paaseieren van HEMA wordt Pasen een groot feest!

HEMA is er dit jaar op tijd bij met het feestelijke paasassortiment. De nieuwe smaken zijn veel te lekker om nog langer op te moeten wachten. Naast het vertrouwde paasassortiment introduceert het warenhuis voor dit paasfeest verschillende nieuwe producten. Zo liggen er vanaf nu ook verschillende vegan paaseieren in de schappen en is het assortiment van speciale paaseitjes uitgebreid met vijf verrassende nieuwe smaakcombinaties. Kan je niet wachten om alle nieuwe producten te proeven? Het hele HEMA paasassortiment vind je vanaf nu in de schappen of op www.hema.nl/pasen.

Vegan Pasen
Iedereen moet kunnen genieten van heerlijke chocolade paaseieren, daarom introduceert HEMA dit jaar vegan paaseieren. Er zijn verschillende soorten vegan paaseieren te verkrijgen, allemaal gemaakt van pure chocolade. In het vegan assortiment zitten twee smaken kleine paaseitjes, puur en extra puur. Ook is er een Luxe paasei te verkrijgen gemaakt van vegan pure chocolade. Dit is een extra grote verrassing van 25 centimeter hoog, en dus heel veel vegan chocolade om van te genieten.

Smaakexplosie
Net zoals elk jaar heeft HEMA dit jaar weer nieuwe unieke smaken toegevoegd aan het paaseierenassortiment. HEMA heeft de meest unieke en trendy smaken gecombineerd om zo te zorgen voor een feestje in de mond. Je kan deze Pasen kiezen uit de nieuwe smaken knetter discodip, pindakaas, aardbei crisp, matcha limoen en karamel-koffie. Daarnaast liggen natuurlijk ook de oude vertrouwde smaken tompouce, stroopwafel, praliné en advocaat in de winkel.

Paaseieren zoeken
Kan je niet wachten om paaseieren te gaan zoeken? Dan ben je bij HEMA aan het goede adres. Ook dit jaar kan je weer de lekkerste eitjes bij elkaar zoeken en zelf jouw ideale zak paaseieren samenstellen bij Mix & Match. Er is keuze uit wel twintig heerlijke smaken. Geen zin in chocolade met Pasen? Kies dan voor de gezellige paasdoosjes gevuld met snoep en een leuke kleurplaat. Een leuke afwisseling bij het paasfeest.

Gecertificeerd
Duurzaamheid is belangrijk voor HEMA. Daarom is de cacao die in alle paaseieren gebruikt wordt UTZ-gecertificeerd, wat betekent dat bij de teelt rekening wordt gehouden met mens en milieu.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzame kwaliteit, een optimistisch design voor een goede prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in 10 landen, 2 continenten en ruim 19.000 medewerkers. www.hema.nl