Proost op tien jaar vol true food en glamour bij The Harbour Club Rotterdam

Deel jouw meest bijzondere en culinaire ‘Harbour Club Moment’ en win bizarre prijzen

 Dit jaar viert The Harbour Club Rotterdam haar 10-jarig bestaan. Na een decennium met internationale allure, entertainment en true food, moet er groots uitgepakt worden. Op 8 maart wordt het 10 jarig jubileum gevierd met The Grand Party, waarbij er in stijl wordt teruggeblikt op tien prachtige, gekke en luxe jaren in Rotterdam. In de aanloop naar deze grote party, telt The Harbour Club Rotterdam af met een grote Countdown. Tijdens de Countdown worden de gasten tien weken lang elke week verrast met waanzinnige specials en culinaire deals. 

Elke week komt er een nieuwe te gekke deal langs. Met nog maar vijf weken te gaan zijn er al vele specials voorbij gekomen. Zo konden de gasten al genieten van een glas Moët voor maar €10,-, een halve kreeft voor €10,- en een chocolate dream voor €10,-. De komende weken volgen er nog meer knettergekke culinaire deals die je echt niet wilt missen. Van oesters, tot cocktails en heerlijke sushi, elke week is er weer een knaller te krijgen voor maar €10,-.

Jouw ‘Harbour Club Moment’
Naast de wekelijkse specials zet The Harbour Club Rotterdam haar gasten extra in het zonnetje door verschillende krankzinnige prijzen weg te geven. Een bezoek aan The Harbour Club is niet zomaar een avondje uit: het is een unieke beleving. Om kans te maken op een van de drie bijzondere prijzen roept The Harbour Club haar gasten daarom op om hun meest bijzondere en culinaire ‘Harbour Club Moment’ te delen via sociale media. Je kan meedoen door te reageren op de post van The Harbour Club op Facebook. De drie meest bijzondere momenten maken kans op een van de drie prijzen; 10 diners voor 2 personen – 10 flessen champagne –  1 diner voor 10 personen. De winnaars worden tijdens de Grand Party op 8 maart bekendgemaakt.

Over The Harbour Club Rotterdam
The Harbour Club Rotterdam is een icoon in Rotterdam en al sinds 2010 gevestigd in het oude Parkzicht, een statige villa in het Euromast Park. The Harbour Club Rotterdam biedt plaats aan 240 gasten en beschikt over een prachtig terras, Valet parking voor de deur en een uitgebreide menu-, en wijnkaart. Van binnen is het restaurant geheel gestyled tot een stoer en eigentijds restaurant wat naadloos aansluit op The Harbour Club anno 2020. Een bezoek aan The Harbour Club Rotterdam is meer dan een lunch- of dinerervaring maar biedt een totale beleving. De vaste The Harbour Club menukaart is aangevuld met een aantal signature dishes van chef-kok Barry van Wilgenburg. De vis wordt dagelijks vers geleverd door Schmidt Zeevis en de ‘Catch of the day’ wordt gepresenteerd in de vis vitrine midden in het restaurant. Met gerechten uiteenlopend van à la minute gerolde sushi, verschillende oesters en fruits de mer of Noordzee tong is er voor de visliefhebber genoeg keuze. Maar ook het vlees is van de beste kwaliteit, geleverd door Nice to Meat. De Tomahawk en de Rib-eye worden ter plekke gedroogd in speciale Dry Age kasten en het vlees wordt bereid op de broiler, een speciale grill die wordt verwarmd tot 1300 graden. www.theharbourclub.com/rotterdam/