Coravin, Inc. stelt Christopher Ladd aan als Chief Executive Officer

 Coravin, Inc., het eerste wereldwijde wijntechnologiebedrijf, heeft vandaag aangekondigd Christopher Ladd tot Chief Executive Officer te benoemen. Ladd zal, in zijn nieuwe rol, zijn ervaring op het gebied van consumenten, detailhandel, marketing en e-commerce benutten in het verder uitbouwen van het merk Coravin. Frédéric Levy, die de rol van CEO sinds 2015 vervulde, trad af op 31 januari 2020.

“Namens iedereen bij Coravin bedanken we Fred voor zijn bijdragen aan het bedrijf gedurende de afgelopen 5 jaar. We kijken er naar uit Chris te mogen verwelkomen als CEO. Zijn passie, creativiteit en bewezen diensten bij het bouwen van merken van wereldklasse zijn van onschatbare waarde.” Aldus Greg Lambrecht, oprichter van Coravin.

Chris is gevestigd in Boston en neemt ervaringen mee uit zijn succesvolle carrière van meer dan twintig jaar bij indrukwekkende merken zoals New Balance, Crocs en Lululemon. Met zijn ervaring op het gebied van retail, digital, e-commerce en internationale marketing zal Chris Coravin helpen om in te spelen op relevante markttrends. Hiermee combineert hij zijn passie voor wijn en kennis van digitaal consumentengedrag. 

“Als wijnliefhebber ben ik enorm blij dat ik me bij het Coravin-team zal gaan voegen,” zei Ladd. “De combinatie van mijn persoonlijke passie en een uniek consumentenaanbod creëert een opwindende kans. Ik kijk ernaar uit om meer te leren en met het team samen te werken aan de manier waarop de wereld wijn drinkt te helpen veranderen.”

Ga voor meer informatie over Coravin naar www.coravin.nl.

Over Coravin, Inc.
Coravin, Inc. is een beursgenoteerd bedrijf gevestigd in Bedford, Massachusetts en wereldwijd toonaangevend in wijntechnologie. Coravin ontwerpt en verkoopt de Coravin Wine Preservation Opener voor wijnliefhebbers, restaurants, wijnwinkels en wijnhuizen. Uniek in zijn vakmanschap en ontwerp, gebruikt Coravin een gepatenteerde technologie om wijn uit een fles te krijgen en te schenken zonder de kurk te verwijderen. Wijnliefhebbers kunnen nu genieten van wijn zonder zich verplicht te voelen de hele fles te nuttigen. Hierdoor kunnen ze wijnen uit alle jaren en regio’s en van alle rassen, één glas per keer, verkennen. Met Coravin blijft wijn, tijdens en na gebruik van de Wine Preservation Opener, in de fles en blijft het op natuurlijke wijze evolueren. De wijn wordt nooit blootgesteld aan zuurstof en zo kun je er op een later moment van genieten. Bezoek www.coravin.nl voor meer informatie.