Staff wanted: Harbour Club Family zoekt horecatoppers voor nieuwe locatie Den Haag

Een werkplek vol glamour, luxe en culinaire verrassingen

Het kan je haast niet ontgaan zijn: The Harbour Club opent in maart een nieuwe vestiging in het voormalige Bink36 in Den Haag. Met ruim 400 zitplaatsen en een heus dakterras belooft het weer een unieke locatie vol glamour en culinaire hoogtepunten te worden. Het Harbour Club team bestaat inmiddels al uit een team van meer dan 500 man maar is nu op zoek naar toppers die het team in Den Haag gaan vormen. Er worden ruim 80 ervaren horecamedewerkers gezocht om samen The Harbour Club Den Haag tot een groot succes te maken.   

The Harbour Club Vibe
Heb je altijd al willen werken op een plek waar glamour, luxe en true food samenkomen? Dan is dit je kans! The Harbour Club Den Haag is op zoek naar een geheel nieuw team voor deze nieuwe locatie. Een team dat er samen voor gaat zorgen dat de gasten compleet ondergedompeld worden in de totale Harbour Club beleving van diner en dance met internationale allure.

The Harbour Club Den Haag is op zoek naar ervaren bedieningsmedewerkers, runners, keukenpersoneel, sushi chefs en meer. Op www.theharbourclub.com/jobs staan alle openstaande vacatures beschreven, net als taken en verantwoordelijkheden, vereiste profiel en competenties. Solliciteren kan heel eenvoudig door je contactgegevens en CV te uploaden via de website. Daarnaast kan er ook gemaild worden naar denhaag@theharbourclub.com.

Over The Harbour Club
The Harbour Club telt vanaf februari 2020 vijf vestigingen in Nederland die allemaal te vinden zijn op unieke locaties. De restaurants van The Harbour Club groeien nog steeds en de 500 Harbour members serveren gemiddeld aan 5.000 gasten per week en is al ruim tien jaar het toonaangevende restaurantconcept van Nederland.

Alle locaties beschikken over een prachtig terras en een groot aantal zitplaatsen zowel in het restaurant als buiten op het luxe terras. The Harbour Clubs zijn ingericht en gestyled met een vleugje glamour, indrukwekkende kunst, open keukens en een centrale bar. De juiste verlichting, goede sound, leren booths en grote terrassen dragen bij aan een onvergetelijke ervaring. Door te werken met Nederlands beste leveranciers, staat The Harbour Club garant voor kwaliteit, versheid en topproducten. The Harbour Club is meer dan alleen een restaurant: het biedt een totaal beleving. The Harbour Club is de unieke mix van hoogstaande kookkunsten en entertainment met internationale allure. DJ’s, live muziek, saxofonist of een violist; alles komt voorbij. www.theharbourclub.com 

The Harbour Club Den Haag
Binckhorstlaan 36, Den Haag

The Harbour Club Amsterdam Oost
Cruquiusweg 67, Amsterdam

The Harbour Club Amsterdam Zuid
Apollolaan 2, Amsterdam

The Harbour Club Rotterdam
Kievietslaan 25, Rotterdam

The Harbour Club Vinkeveen
Groenlandsekade 1, Vinkeveen