Romy Duivenvoorden (HMSM’ 19), Justus van Dam (HTH ‘19) en Maartje Verbruggen (HMSM ‘19) zijn de drie finalisten van de allereerste editie van The NXT GM Challenge!

Na een intensieve ‘Challenge Day’ is duidelijk wie er verder gaat in de strijd om General Manager te worden van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

Een intensieve ‘Challenge Day’ stond de deelnemers van The NXT GM Challenge te wachten. De deelnemers kregen twee opdrachten waarin getoetst werd op finance, inzicht, creativiteit en ondernemerschap. Beide opdrachten werden in het ochtendprogramma voorbereid, waarin in een ‘afvalrace’ de deelnemers één voor één voor een kundige vakjury onder leiding van Michael Spetter (Management, Louvre Hotels) een pitch en Q&A ondergingen.

The NXT GM Challenge
De dag was spannend voor zowel de deelnemers als Postillion Hotels; de organisatie die daadwerkelijk een baan ‘weggeeft’ als General Manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Tom Schilderman (huidige GM Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer), heeft de deelnemers de hele dag ondersteund en te woord gestaan. Echter had Postillion Hotels géén invloed op de uiteindelijke uitslag. Een onafhankelijke vakjury bestaande uit Michael Spetter (juryvoorzitter & Management, Louvre Hotels) Kim van Velzen (Strateeg, KIMspiration), Anouk Dekkers (Community Manager, Dance4Life) en Sebastiaan Schaafsma (General Manager, Max Brown Hotel Canal District) beoordeelde de studenten vanuit hun eigen expertise en op de criteria van de Challenge Day.

Uiteindelijk stonden zeven finalisten; Leon Hegeman (SHMS ‘18), Délano Prins (TIO ‘19), Sjors Twigt (SHMS ‘19), Carolien Manneke (Notenboom ‘17), Maartje Verbruggen (HMSM ‘19), Romy Duivenvoorden (SHMS ‘19) en Justus van Dam (HTH ‘19) tegenover de jury. Na een juryberaad van bijna 1 uur was de jury eruit: Maartje Verbruggen (HMSM ‘19), Romy Duivenvoorden (SHMS ‘19) en Justus van Dam (HTH ‘19) zijn de drie finalisten en strijden verder.

Vervolg van de Challenge
Maartje, Romy en Justus gaan een dag meelopen bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Van deze ervaring nemen ze een vlogje op van 1 minuut. Hierin delen ze hun ervaringen en laten ze zien wie ze zijn. Het publiek mag stemmen op de finalisten via de website van HotelloTOP. Vervolgens wordt de final pitch van hun ervaringen gegeven op het podium van Future Hotello op woensdag 9 januari 2019, en wordt tijdens het HotelloTOP Year Event Congres, diezelfde middag ‘The NXT GM’ bekend gemaakt. Deze persoon wordt per 1 september 2019 General Manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Wij wensen Maartje, Romy en Justus enorm veel succes de komende periode!

The NXT GM Challenge is een geheel nieuwe samenwerking tussen Postillion Hotels & HotelloTOP met als doel het gat tussen jonge talenten/afgestudeerde Hotello’s en de arbeidsmarkt te verkleinen op een net even iets andere wijze. Hieruit is The NXT GM Challenge ontstaan.

Volg de finalisten op de voet via de facebookpagina van HotelloTOP & Postillion Hotels