Relais & Châteaux kiest Pitch PR

voor PR activiteiten Benelux

Relais & Châteaux heeft Pitch PR aangesteld voor het uitvoeren van hun PR activiteiten. Vanaf 1 oktober heeft het bureau de communicatiewerkzaamheden voor de gehele Benelux op zich genomen. Relais & Châteaux wil haar naamsbekendheid op de markt in de komende jaren verder ontwikkelen.

In de Benelux zijn op dit moment zestien hotels en restaurants aangesloten bij Relais & Châteaux, waaronder acht leden in Nederland, zes in België en twee in Luxemburg. Relais & Châteaux is voor Pitch PR overigens geen onbekende. Zo was Robert Verhoeven, managing director bij Pitch PR, eerder als manager werkzaam bij Hotel Restaurant De Swaen in Oisterwijk, destijds aangesloten bij Relais & Châteaux. Verhoeven: ‘Relais & Châteaux is voor Pitch PR een geweldige aanvulling op ons hospitality portfolio. Relais & Châteaux staat voor topkwaliteit, authenticiteit, het promoten en beschermen van biodiversiteit en lokaal erfgoed en het verzorgen van een in alle opzichten unieke ervaring. Dit zijn bij uitstek zaken waar wij binnen de activiteiten van Pitch PR ook altijd naar streven. Wij verheugen ons  op een mooie samenwerking in de komende jaren.’

Over Relais & Châteaux
Relais & Châteaux, opgericht in 1954, is een vereniging van meer dan 580 unieke hotels en restaurants die wereldwijd zogenoemde delicious journeys verzorgen. Alle aangesloten hotels en restaurants zijn in eigendom van onafhankelijke hoteliers, chefs en eigenaren die hun passie voor hun vak en hun streven naar authenticiteit graag delen met hun gasten. Relais & Châteaux is wereldwijd vertegenwoordigd, van de Napa Valley wijngaarden en de Franse Provence tot de tropische stranden in de Indische Oceaan. Op alle bestemmingen kun je je overgeven aan een compleet verzorgde beleving, geïnspireerd op lokale producten en tradities en hiermee een uniek inkijkje in de plaatselijke geschiedenis gevend.

Relais & Châteaux leden streven ernaar de rijkdom en de diversiteit van restaurants en de tradities van het gastheerschap over de hele wereld te beschermen, te respecteren en te promoten. Ze onderschrijven deze ambitie door middel van de Vision, gepresenteerd aan UNESCO in november 2014. www.relaischateaux.com

Over Pitch PR
Al 12 jaar verzorgt Pitch Communicatie & PR public relations, social media en digitale communicatie voor organisaties in de hospitality, food en wijn wereld. Het bureau is gevestigd in Amsterdam en werkt met tien communicatieprofessionals op de Benelux markt om alle aangesloten organisaties en merken in de relevante media te krijgen. Voor meer informatie, zie: www.fantastig.nl.