Michelle Slinkman (SHMS’20), Melissa van Rooij (TIO’19) en Rico Borst (SHMS’19) zijn de drie finalisten van The NXT GM Challenge 2020!

Wie wordt er General Manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Na het grote succes van de eerste editie van The NXT GM Challenge, werd er begin 2019 gevolg gegeven aan de challenge day die dit jaar maar liefst 2 dagen duurde.  De deelnemers kregen op vrijdag avond een opdracht waarin getoetst werd op finance, inzicht, creativiteit en ondernemerschap. De volgende dag moesten de deelnemers één voor één voor een kundige vakjury onder leiding van vakjury voorzitter Toine Geerens een pitch geven over hun visie ten aanzien van de opdracht.

The NXT GM Challenge
De dagen waren spannend voor zowel de deelnemers als Postillion Hotels; de organisatie die daadwerkelijk een baan ‘weggeeft’ als General Manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Justus van Dam (HTH’19) winnaar van vorig jaar en huidige GM Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, heeft de deelnemers de hele dag ondersteund en te woord gestaan. Echter had Postillion Hotels géén invloed op de uiteindelijke uitslag. Een onafhankelijke vakjury bestaande uit Toine Geerens (juryvoorzitter), Kim van Velzen (Strateeg, KIMspiration), Anouk Dekkers (Op persoonlijke titel), Mascha van Houten (Corporate Recruiter, Coöperatie VGZ/Rechtbank Gelderland), Sebastiaan Schaafsma (General Manager, Max Brown Amsterdam) en Diederick Joosten (Panda Holding B.V.) beoordeelde de deelnemers vanuit hun eigen expertise en op de criteria van de Challenge Day.

Uiteindelijk stonden negen finalisten; Emma van Walsem (BUAS’19), Lotte Willems (BUAS’20), Robin de Wit (HMSM’20), Florianne Hazelzet (HTH’19), Isabelle van den IJssel (HTH’17),  Julien Schreiner (SHMS’20), Michelle Slinkman (SHSM’20), Rico Borst (SHMS’19) en Melissa van Rooij (TIO’19) tegenover de jury. Na een juryberaad van bijna 1 uur was de jury eruit: Michelle, Melissa en Rico zijn de drie finalisten en strijden verder voor de baan als General Manager.

Vervolg van de Challenge
Michelle, Melissa en Rico gaan een dag meelopen met Justus van Dam bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Van deze ervaring maken ze een vlog, waarin zij hun ervaringen delen en laten zien wie ze zijn. Het publiek mag stemmen op de finalisten via de website van HotelloTOP; waarvan ze zelf de marketingcampagne moeten doen. Vervolgens wordt de final pitch van hun ervaringen gegeven op het podium van Future Hotello op woensdag 15 januari 2020, en wordt tijdens het HotelloTOP Year Event Congres, diezelfde middag ‘The NXT GM’ bekend gemaakt. Deze persoon wordt per 1 september 2020 General Manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Wij wensen Michelle, Melissa en Rico  enorm veel succes de komende periode!

The NXT GM Challenge is een samenwerking tussen Postillion Hotels & HotelloTOP met als doel het gat tussen jonge talenten/afgestudeerde Hotello’s en de arbeidsmarkt te verkleinen op een net even iets andere wijze. Hieruit is The NXT GM Challenge ontstaan.

Volg de finalisten op de voet via de facebookpagina van HotelloTOP & Postillion Hotels.