Innovatieve Barwise producten van Joseph Joseph maken het openen van flessen nog makkelijker

Joseph Joseph heeft een nieuwe lijn op de markt gebracht die je het openen van een fles wijn of een flesje bier nog makkelijker maakt. Barwise is niet alleen stijlvol, ook zijn de producten vernieuwend en zeer handzaam. De tools zijn zowel perfect voor gebruik in de horeca als voor thuis.

Neem bijvoorbeeld de bieropener: deze opener is als het ware een handvat, dat ook nog eens de bierdopjes opvangt in een ingebouwd bakje. Dit bakje is er gemakkelijk uit te halen en te legen in de vuilnisbak. Ook de flessenopener is handig in gebruik: je bevestigt de kurkentrekker op de kurk, waarna je met een draaiende beweging de kurk omhoog draait en uit de fles trekt. Wanneer je de kurkentrekker helemaal omlaag draait, komt de kurk los en kan je hem weer op de fles of in de vuilnisbak doen.

Joseph Joseph heeft twee verschillende bieropeners en twee verschillende kurkentrekkers van Barwise producten, welke te bestellen zijn via blokker.nl of cookandco.nl vanaf € 24,95. 

Over TTP Concepts
TTP Concepts is ruim 10 jaar de groothandel voor producten en innovatieve artikelen voor in en rond het huis. TTP Concepts is een innovatief business to business cadeaubedrijf dat klanten helpt boven de competitieve markt uit te stijgen. TTP Concepts levert creatieve ideeën en producten van topmerken. TTP Concepts levert alleen aan de beste retailers van Nederland en België. Voor meer informatie, zie: www.ttpconcepts.nl