Flavor it! Breng je water op smaak met de fruitinfuser in de drinkbeker van Asobu

Geef je water een boost met de Flavor it drinkbeker van Asobu! Deze gehard glas drinkbekers beschikken over een infuser waar je fruit of kruiden in kan plaatsen die je water een heerlijke smaak geven. De drinkbeker is handig voor op kantoor of to go. Ook krijg je er een receptenboekje bij om ideeën voor de inhoud van de infuser op te doen. Je water is met de drinkbeker van Asobu nooit meer saai of smaakloos.


Eigenschappen Asobu drinkbeker
De fruitinfuser is makkelijk uit de deksel te draaien en kan daardoor eenvoudig gereinigd worden. Ook is de drinkbeker BPA-vrij, vaatwasser bestendig en in verschillende kleuren verkrijgbaar bij oa. bol.com vanaf € 22,99.


Infuser tips najaar 2016
We geven je alvast ideeën voor smakensensaties voor in de infuser van de drinkbeker:
– Munt en framboos 
– Rozemarijn en komkommer
– Blauwe bessen


Over TTP Concepts
TTP Concepts is ruim 10 jaar de groothandel voor producten en innovatieve artikelen voor in en rond het huis. TTP Concepts is een innovatief business to business cadeaubedrijf dat klanten helpt boven de competitieve markt uit te stijgen. TTP Concepts levert creatieve ideeën en producten van topmerken. TTP Concepts levert alleen aan de beste retailers van Nederland en België. Voor meer informatie, zie: www.ttpconcepts.nl