TTP Concepts en Bowls and Dishes openen samen showroom

Inspiratiecentrum van 2250m2 op het gebied van koken, keuken en design

TTP Concepts en Bowls and Dishes slaan de handen ineen en realiseren een van de grootste showrooms van Nederland in het Brabantse Berkel-Enschot. Op ruim 2250m2 worden meer dan 50 merken op het gebied van koken, keuken en design gepresenteerd. Een walhalla voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste woon & living trends. Donderdag 28 september vindt de feestelijke, officiële opening plaats.

Inspiratiecentrum
In het  inspiratiecentrum presenteren meer dan meer dan 50 hoogwaardige en kwalitatieve merken ruim 10.000 producten en noviteiten. Bedoeld voor inkopers en retail maar ook een inspiratiebron voor culinaire  en lifestyle journalisten en bloggers die de nieuwste gadgets, design-items en interieur accessoires willen ontdekken. Ook is er en demoruimte met onder andere kookclinics van Masterchef-kandidaat Patrick Cuevas. Zien, voelen en proeven what ‘s hot en happening  in de keuken en daarbuiten.

Over TTP Concepts
TTP Concepts is een groothandel met vooraanstaande merken binnen de segmenten koken, bakken, tafelen en kids. TTP staat voor kleur, fun & kwaliteit. Voor meer informatie zie: www.ttpconcepts.nl.

Over Bowls and Dishes
Bowls and Dishes biedt een smaakvolle collectie aan handgemaakt aardewerk en mooi olijfhout om gerechten en hapjes op te presenteren. Geen uitgebreide serviezen met soepterrine’s, maar leuke schaaltjes, bordjes en accessoires om je etentje, lunch, borrel of high tea gezelliger te maken. Voor meer informatie zie: www.bowls-dishes.com.