Het nieuwe slow cooking met de Piral stoofschaal

Verras je vrienden of familie met een heerlijke stoofschotel door gebruik te maken van de Piral Stoofschaal. De stoofschaal is multifunctioneel: hij is niet alleen geschikt voor op het vuur, maar ook voor in de oven of in de magnetron. Door het natuurlijke Terracotta materiaal waarvan het gemaakt is, wordt de warmte in de schaal gelijkmatig verdeeld, waardoor je jouw stoofschotel langzaam, maar perfect kan bereiden.

Slow cooking
Het behouden van smaak, mineralen en vitamines; dat is het effect van slow cooking. Je ontdekt de aroma’s en smaken van recepten van de oude mediterrane traditie opnieuw. De speciale vorm van de Piral stoofschaal zorgt ervoor dat de mineralen en het vocht van bijvoorbeeld gevogelte beter behouden worden. Tot slot zorgt de Terracotta bodem ervoor dat het eten niet aanbakt in de pan.

De Piral stoofschaal is in verschillende varianten verkrijgbaar vanaf € 38,95 onder andere bij bol.com en cookandco.com.

Over TTP Concepts
TTP Concepts is ruim 10 jaar de groothandel voor producten en innovatieve artikelen voor in en rond het huis. TTP Concepts is een innovatief business to business cadeaubedrijf dat klanten helpt boven de competitieve markt uit te stijgen. TTP Concepts levert creatieve ideeën en producten van topmerken. TTP Concepts levert alleen aan de beste retailers van Nederland en België. Voor meer informatie, zie: www.ttpconcepts.nl