Verslag tweede dag netwerkplein Place des Amis op BBB Maastricht

Gisteren vond de 2e dag van het Place des Amis plaats op horecavakbeurs BBB Maastricht. In de middag werden er pitches gehouden door de finalisten van Columbus Trophy over hun uitzonderlijke product of dienst. De dag werd afgesloten met een netwerkborrel op het Place des Amis.

Het Place des Amis en Les Amis Gastreunomiques
Het plein is een initiatief van servicecenter 4 Hospitality in samenwerking met een aantal partners, waaronder Mise en Place en MECC Maastricht.

Verder staat het Place des Amis onder gastheerschap van netwerkclub Les Amis GastrEUnomiques; Les Amis GastrEUnomiques (LAG) is een stichting, met als doel een platform te bieden voor en door horeca leveranciers & ondernemers, die trots zijn op de Euregio en er actief zijn. Vier keer per jaar komen de ‘Amis’ samen, voor het uitwisselen van kennis en ideeën, en het verkrijgen van inzichten in trends en marktontwikkelingen. Het creëren & onderhouden van het informeel netwerk vormt, naast een sterke binding met BBB Maastricht (& Folie Culinaire), de basis.

Op Place des Amis ontmoeten vakbezoekers elkaar en worden bijgepraat over ontwikkelingen in de hospitality branche. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Op dit plein draait het om vriendschap, gelijkgestemdheid, passie voor hospitality en uiteraard gezelligheid.

Pitches door de Columbus Trophy Finalisten
Naast netwerken kan men er ook volop inspiratie opdoen tijdens de presentaties van de 10 Columbus Trophy  Finalisten welke in de middag plaatsvonden, over hun uitzonderlijke product of dienst, bedacht en ontworpen door de startende ondernemer.

De dag werd afgesloten met een netwerkborrel op het Place des Amis.