Sushi Daily lanceert nieuw product: Triki, de Crunchy Sushi Sandwich

Benieuwd naar het product? Het is komende drie dagen te proeven in Amsterdam!

Geïnspireerd op de Japanse culinaire tradities, lanceert Sushi Daily de Crunchy Sushi Sandwich op de Nederlandse markt. De presentatie ervan is uniek, het is namelijk een Sushi Sandwich in de vorm van een triangel. Sushi Daily komt hiermee met drie verschillende smaken die met Genmaï, oftewel bruine rijst, gecombineerd wordt: Tonijn Mayonaise, Kip Crunch en Gerookte Zalm. Het nieuwe product kost € 3,90 en is verkrijgbaar in alle 33 Sushi Kiosken in de Albert Heijn en Albert Heijn To Go in Nederland.


Triki is gemaakt van een hartige vulling, omringt door bruine rijst en knapperig zeewierblad. Het gebruik van bruine rijst in Sushi heeft diverse voordelen: zo bevat het drie keer meer vezels, meer eiwitten en meer vitamini B1 dan witte rijst. “We wilden graag ons assortiment met bruine rijst Sushi uitbreiden en tevens wat meer ‘on the go’, gemaksvriendelijke, Sushi lanceren. Triki is een geweldige toevoeging aan onze Sushi Snacks categorie, oftewel Sushi dat men kan eten zonder stokjes”, aldus Marieke Kuijs, Brand Manager Sushi Daily Nederland.


Proeven in Amsterdam
Van vandaag tot en met woensdag 28 september laat Sushi Daily graag de Kip Crunch, variant van de Triki Sushi Sandwich, aan je proeven op drie verschillende locaties bij Albert Heijns in de binnenstad van Amsterdam: AH To Go Reguliersbreestraat, AH Foodplaza (Nieuwezijds Voorburgwal) en AH Museumplein. Laat je deze dagen verrassen door een sample van dit product.

Over Sushi Daily
Sushi Daily is opgericht door Kelly Choi en bevindt zich in supermarkten, winkelcentra, luchthavens en treinstations. Sushi Daily is Europees marktleider in het exploiteren van Sushi Kiosken. Elke Sushi Kiosk heeft getrainde Sushi Masters die dagelijks verse en hoge kwalitatieve producten bereiden. Inmiddels zijn er al meer dan 500 Sushi Daily Kiosken in acht Europese landen en heeft Sushi Daily al 33 vestigingen in Albert Heijns in Nederland. Voor meer informatie of voor de Sushi Daily Kiosk bij jou in de buurt zie www.sushidaily.com.