Vandaag vieren we Paloma Day met Fevertree Sparkling Pink Grapefruit

De zomer in je glas met de nieuwe Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit, de ideale mixer voor de zomerse paloma cocktailAmsterdam 22 mei 2023 – De dagen worden langer en de warmere temperaturen liggen op de loer. We smachten al lang naar die mooie zonnige dagen op het terras en natuurlijk naar het perfect bijpassende drankje. Haal de zon alvast in huis met de nieuwe Sparkling Pink Grapefruit van Fever-Tree. Heerlijk verfrissend on the rocks met een schijfje verse grapefruit of als mixer in een verkwikkende cocktail. Een gegarandeerd feestje in je glas!Precies op tijd voor de warme dagen lanceert Fever Tree dé nieuwezomer soda, de Sparkling Pink Grapefruit. De mixer wordt gemaakt van, met de hand geplukte, rode en roze grapefruit uit de velden van de Quirante familie in Alicante. Op enkele kilometers van de Middellandse Zee worden de grapefruits nauwkeurig in de gaten gehouden en alleen op het optimale moment geoogst. Het resultaat is een uiterst verfrissende en levendige mix van zoet, sappig en zuur. De zomer in jouw glas! En ook niet onbelangrijk, de mixer bevat geen toegevoegde smaak- of kleurstoffen en is laag in calorieën. Verantwoord genieten dus.Paloma Cocktail
Bij het horen van Sparkling Pink Grapefruit denken we natuurlijk ook gelijk aan zonnige cocktails. Fever-Tree got you covered! De low calory, signature cocktail Paloma is heerlijk verfrissend en gemakkelijk om te maken. Vul een groot glas met ijsblokjes en mix 1/3e premium tequila met 3/4e Sparkling Pink Grapefruit. Maak het geheel af met een partje of schil van grapefruit en get ready for summer!De Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit is vanaf nu verkrijgbaar bij Gall & Gall en (zeer waarschijnlijk) bij jouw favoriete horecazaak!Over Fever-Tree
‘Als driekwart van jouw G&T tonic is, laat de tonic dan de beste zijn’. Zo begon Fever-Tree in 2003 als start up. Sindsdien zijn ze gegroeid als ‘s werelds grootste leverancier van mixers voor spirits en is het verkrijgbaar in meer dan 75 landen. Fever-Tree’s mixers zijn gemaakt om te mixen met dranken maar ook zeker om los te drinken. Alleen de beste natuurlijke ingrediënten zijn goed genoeg om te gebruiken en er komen geen kunstmatige smaak- of zoetstoffen aan te pas. Hun producten worden over de hele wereld gemixt met de grootste spirits.Meer informatie over Fever-Tree         

    
Website:                            https://fever-tree.com/nl_NL

Facebook:                         https://www.facebook.com/fevertreeNL/

Instagram:                         https://www.instagram.com/fevertree_nl/