Fevertree

Fever-Tree lanceert nieuwe cocktailmixers range

De zomer staat voor de deur en Fever-Tree, het nummer één mixermerk, maakt het makkelijker dan ooit om heerlijke cocktails thuis te maken. Met de gloednieuwe premium cocktailmixers kun je in een handomdraai fantastische, kwaliteitscocktails serveren, net zo eenvoudig als een klassieke Gin & Tonic.

De vraag naar premium cocktails groeit enorm, en Fever-Tree speelt hierop in met twee populaire cocktails: Mojito en Margarita. Deze nieuwe range brengt de bekende kwaliteit, smaak en verfijning van Fever-Tree tot bij je thuis, zodat je met vrienden en familie kunt genieten van eenvoudige, authentieke cocktails, gemaakt met slechts twee ingrediënten: je favoriete spirit en een Fever-Tree cocktailmixer naar keuze.

Veel mensen willen ook thuis genieten van hun favoriete cocktails, maar worden afgeschrikt door de hoeveelheid ingrediënten en de moeite die het kost om ze te maken. Dankzij Fever-Tree’s nieuwe range is dat verleden tijd; geen grote hoeveelheden limoenen persen of niche-likeuren en – siroop meer die achter in de kast stof verzamelen. Schud (of roer) en serveer!

De nieuwe Fever-Tree cocktailmixers

Classic Mojito – Voor een frisse en verkwikkende Mojito hebben we de beste Mexicaanse limoenen gecombineerd met verse Marokkaanse munt. Voeg rum en veel ijs toe en roer voor een Mojito in minuten. Garneer met een blaadje munt en een schijfje limoen voor de perfecte finishing touch.

Classic Margarita – Gemaakt met de beste Mexicaanse limoenen gemengd met sappige Italiaanse bloedappelsien. Voeg tequila en ijs toe, schud en je hebt binnen enkele minuten een heerlijke Margarita. Top tip: voeg een zoutrandje toe aan je glas voor de ultieme Margarita-ervaring.

Met deze nieuwe cocktailmixers van Fever-Tree is het maken van geweldige cocktails thuis nog nooit zo eenvoudig geweest. Geniet samen met je vrienden en familie deze zomer van de beste cocktails, zonder gedoe!

De Fever-Tree Cocktailmixers zijn vanaf heden te verkrijgen bij jouw Gall & Gall winkel in de buurt, op Gall.nl en via Drankdozijn.nl.