Puzzel mee met wijnen van Pays d’Oc IGP

Gedurende de feestelijke decembermaand staat de veelzijdigheid van Pays d’Oc IGP wijnen centraal bij De Grote Hamersma. Tel samen met Harold Hamersma af tot het einde van 2021, en maak kans op één van de drie diners of de korte volledig verzorgde trip naar het wijngebied in 2022. Puzzel mee op de website en social media kanalen van De Grote Hamersma. In totaal 24 Pays d’Oc IGP wijnen staan in de spotlights inclusief een proefnotitie, de prijs en waar de wijn verkrijgbaar is.

Win Pays d’Oc IGP prijzen          
Dagelijks plaatst De Grote Hamersma een woordpuzzel op hun Instagram en Facebook-kanaal waar lezers mee kunnen puzzelen om mooie prijzen te winnen. In de informatie over de uitgelichte Pays d’Oc IGP wijn staan verdwaalde hoofdletters die samen een woord vormen. Verzamel de letters, raad het woord en stuur de oplossing per email naar quiz@degrotehamersma.nl. Aan het eind van iedere week op vrijdag worden alle goede oplossingen verzameld en de winnaars gekozen. Op 10, 17 en 24 december winnen de gelukkigen een diner voor twee bij Cantine de Caron inclusief Pays d’Oc IGP wijnen. De laatste week van het jaar, 29 december, wordt de winnaar of winnares van de hoofdprijs bekend gemaakt. Deze gelukkige puzzelaar wint een 3-daagse volledig verzorgde reis naar Languedoc-Roussillon, het Pays d’Oc IGP wijngebied!

Over Pays d’Oc IGP
Pays d’Oc IGP (Indication Géographique Protégée) is een officieel wijn-kwaliteitslabel en vertegenwoordigt zo’n 1500 bedrijven en 13.000 wijnbouwers. Het gebied Pays d’Oc beslaat de regio Languedoc-Roussillon en is volumeleider in de export van Franse cépagewijnen. Het DNA van Pays d’Oc IGP ligt in de cépage met hoge kwaliteit en diversiteit, die het mogelijk maken een Pays d’Oc IGP wijn te combineren met elke stijl van eten. Pays d’Oc IGP is de Franse leider op het gebied van monocépage wijnen, d.w.z. wijnen met één enkel druivenras. In Nederland tenslotte is 20% van de Franse wijnimport afkomstig uit de IGP-wijngaarden van Pays d’Oc. Voor meer informatie zie www.paysdoc-wines.com of www.proefpaysdoc.nl.