Net een sprookje: één miljoen gratis bonbons in de Nederlandse steden

Het klinkt als een sprookje met zelfs een vleugje Willy Wonka: vanaf vandaag tot en met 24  december staat LINDOR in de grote steden en winkelcentra van Nederland om één miljoen chocolade bonbons uit te delen. De onweerstaanbaar zacht smeltende LINDOR bonbons proeven terwijl jij je laatste kerstinkopen doet, dat klinkt toch als een zoete verrassing?

De Lindt Meester Chocolatiers pakken in december flink uit met de bekende LINDOR chocolade ballen en er is een grote kans dat je in de winkelstraat het feestelijke Lindt kerstteam tegenkomt, dus wees alert. Mocht je ze nou missen, loop dan binnen bij één van de sprookjesachtige Lindt Boutiques. Ben je in de buurt van Amsterdam, Bataviastad, Designer outlet Roosendaal of Hoog Catharijne in Utrecht, maak dan een leuke selfie bij een van de LINDOR banners. Op vertoon van deze selfie krijg je in de Lindt Boutiques 15% korting op het gehele assortiment.

LINDOR is een sensatie voor alle zintuigen, de harde buitenkant en dan eindelijk het genot van de zijdezachte, romige vulling. De bonbon die iedereen doet smelten is gemaakt met passie van de fijnste ruwe ingrediënten van de hoogste kwaliteit.  Om de unieke, verfijnde chocoladecreatie eer aan te doen, hebben de Lindt Meester Chocolatiers gekozen voor een passende naam: LINDOR, een combinatie van ‘Lindt’ en ‘or’, Frans voor ‘goud’. 

Over Lindt
Lindt & Sprüngli betovert de wereld al meer dan 175 jaar met chocolade. Het traditionele Zwitserse bedrijf met zijn wortels in Zürich is een wereldleider in de premium chocolade sector. Vandaag de dag produceert Lindt & Sprüngli kwaliteitschocolade in haar 11 fabrieken in Europa en de VS. De producten worden verkocht via 29 dochterondernemingen en regionale kantoren, in ongeveer 500 eigen winkels en via een netwerk van meer dan 100 onafhankelijke distributeurs over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op www.lindtchocolaterie.nl