Zorgeloos genieten met Sinterklaas

Kruidnoten: ze liggen overal al in de winkels, maar toch vragen we graag speciaal de aandacht voor de specialere kruidnoten van HEMA. De spelt en volkoren kruidnoten kennen we nog van vorig jaar, maar dit jaar gaat HEMA nog een stapje verder met de introductie van glutenvrije en minder suiker kruidnoten. Zo kunnen jij en de kinderen zorgeloos genieten tijdens de Sinterklaas periode.

Een zakje vol met glutenvrije kruidnoten, heel fijn dat kindjes met een glutenintolerantie nu lekker mee kunnen snoepen. De glutenvrije kruidnoten zijn daarnaast ook melkvrij en eivrij dus geschikt voor veganisten. De glutenvrije kruidnoten zijn te koop voor €2,50.

Ook introduceert HEMA kruidnoten met 30% minder suiker dan de gewone kruidnoten (bron: NEVO-online). Zo kan iedereen zonder schuldgevoel genieten van HEMA’s kruidnoten, en dat voor maar €2,00.

Naast deze vernieuwingen heeft HEMA ook weer spelt kruidnoten in het assortiment. Deze kruidnoten zijn gemaakt van speltbloem en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Voor slecht €2,00 heb je deze al in huis.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzaamheid, goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels en 19.000 medewerkers. HEMA is actief in 12 landen en 3 continenten. www.hema.nl