Nomineer jouw mantelzorger voor een gratis overnachting

De Nederlandse hotels van Golden Tulip en Tulip Inn hebben gezamenlijk besloten om de hotels de komende weken voor publiek geopend te houden. Alle hotels volgen de richtlijnen van het RIVM om gasten een veilig verblijf te bieden. Golden Tulip voorziet hiermee in behoefte van mensen er toch op uit te kunnen voor een paar dagen. Bovendien wil Golden Tulip zijn waardering uitspreken voor alle mantelzorgers in Nederland. Iedereen kan kennissen of familieleden die actief zijn in de mantelzorg nomineren voor een gratis hotelovernachting inclusief ontbijt voor 2 personen in een van de Nederlandse hotels.

Dag van de Mantelzorg
Op dinsdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Roger Kruft van Louvre Hotels Group: “Als hotelgroep staan we midden in de maatschappij. Omdat wij open kunnen blijven met alle benodigde maatregelen en in de behoefte van consumenten voorzien om korte trips te maken, willen wij ook iets terugdoen aan een groep die vaak vergeten wordt. Met onze nieuwe campagne hopen we een gepast gebaar naar de samenleving te maken en mantelzorgers kans te geven op een gratis arrangement.”  Tot en met 9 november kan men een mantelzorger nomineren op www.tipsvoorkortetrips.nl. Op 10 november zal de trekking plaatsvinden en krijgen de gelukkigen een bericht.

Louvre Hotels Group
Louvre Hotels Group (LHG) is een belangrijke speler in de wereldwijde hospitality industrie met een portefeuille van meer dan 2.600 hotels in 54 landen. De hotels van LHG, variërend van 1 tot 5 sterren, omvatten de merken Première Classe, Kyriad, Kyriad Direct, Campanile, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip; de vijf merken van het Sarovar netwerk in India; de Franse Group Hôtels & Préférence; en het Chinese merk Metropolo. Bovendien heeft LHG een distributieovereenkomst met Lucien Barrière. Louvre Hotels Group is een dochteronderneming van de op één na grootste hospitalitygroep ter wereld, Jin Jiang International Holdings Co., Ltd