HEMA zoekt 95-jarigen om hun verjaardag mee te vieren

Ken jij iemand die is geboren in 1926?

Hiep hiep hoera, we hebben een jarige! Dit jaar bestaat HEMA 95 jaar en bij een verjaardag hoort een verjaardagstaart. In het voorjaar van 2021 vond de vijfjaarlijkse HEMA taartbakwedstrijd plaats, een groot spektakel waar uit vele inzendingen en na zes voorrondes een ultieme winnaar is gekozen, namelijk de pretzelbrownie-karameltaart. HEMA wordt officieel 95 jaar op 4 november en viert dat met iedereen, maar zet haar leeftijdsgenoten extra in het zonnetje. Dus heb jij een opa, oma, moeder, tante of buurman die dit jaar 95 wordt of is geworden? Vul het aanmeldformulier in via deze link en verras hem of haar met een verjaardagstaart!

In juni 2021 besloot de jury dat de pretzelbrownie-karameltaart van Anne-Michelle de winnende taart was. Deze taart, een smeuïge browniebodem met een zachte, frisse mousse van karamel en een topping van chocolade, karamel en walnoot is dé perfecte verjaardagstaart. De taart is vanaf maandag 18 oktober verkrijgbaar in alle winkels met een gebaksafdeling door heel Nederland en te bestellen via hema.nl. Geef dus snel jouw jarige job of jet op, vier samen met HEMA hun verjaardag onder het genot van een overheerlijke taart. Op zaterdag 23 oktober kan iedereen een stukje van de winnende taart komen proeven, totdat deze op is.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzaamheid, goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels en 19.000 medewerkers. HEMA is actief in 12 landen en 3 continenten. Voor meer informatie zie hema.nl.