Hotelcase: tijdelijk viersterren werkplekken per dag huren

Golden Tulip Hotel Central richt multifunctionele kantoorruimtes in

Golden Tulip Hotel Central heeft in deze bijzondere tijd een mogelijkheid bedacht zodat mogelijke gasten alsnog kunnen werken in een veilige omgeving. Er is nu de kans om een privé vergaderzaal van 28 tot 43 vierkante meter te huren zonder afleiding, met Wifi en interactief scherm.

115 jaar open geweest
Zondag 15 maart jl. is een datum die we niet snel zullen vergeten, alle horeca gelegenheden moesten per direct noodgedwongen hun deuren sluiten, zo ook Brasserie Cé van Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch. “Een gedwongen stilstand, die nog nooit in de 115-jarige geschiedenis van ons hotel heeft plaatsgevonden”, aldus Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central.

Inmiddels zijn we een maand verder en heeft Hotel Central haar deuren weer geopend, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Golden Tulip Hotel Central heeft in verband met het Corona virus diverse voorzorgsmaatregelen ingevoerd, gericht op het voorkomen van besmetting o.a. door extra hygiëne.

Karin Rademaker vertelt: “De gezondheid van iedereen gaat boven alles en staat op nummer 1. Wij hebben op diverse plekken desinfecterende hand gel staan en maken meerdere malen per dag extra grondig de deurklinken etc. schoon met desinfecterende alcohol. Ook de 1,5 meter afstand en maximaal 1 persoon tegelijk in de lift wordt strikt gehandhaafd. Hotelgasten kunnen gebruik maken van roomservice waarbij ze niet in contact hoeven te komen met anderen.”

Voor slechts € 32,50 per dag zijn de nieuwe werkplekken al beschikbaar. In dit arrangement zit ook koffie, thee, Cé-water en iets lekkers inbegrepen. Voor een lunchpakketje in de zaal kan ook gezorgd worden. Kijk voor meer informatie op: https://www.hotel-central.nl/nl/covid-19-beleid, stuur een mailtje via zaalreserveringen@hotel-central.nl of bel 073-6.926.926

Over Golden Tulip Hotel Central
Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch is een vier-sterren hotel met in totaal 125 kamers en een luxe penthouse. Het hotel kent een rijke geschiedenis en een markante familiehistorie. Een bron van Bourgondische gastvrijheid en bruisend middelpunt van activiteiten in een entourage op hoogwaardig, internationaal niveau. Het verhaal van een bijzondere dynastie van hoteliers in een bijzonder pand. Beleef ‘s-Hertogenbosch in al zijn mooie facetten in en om Golden Tulip Hotel Central!