Zorgmedewerkers krijgen overnachting bij Golden Tulip en Tulip Inn hotels

Hotelketen Golden Tulip richt zich in juni, als de Horeca weer deels open mag, vooral op alle zorgmedewerkers van Nederland. Als blijk van waardering geeft Golden Tulip alle zorgmedewerkers de gelegenheid om een gratis extra nachtje te komen slapen in één van de vijftien Golden Tulip of Tulip Inn hotels in Nederland. Met deze actie wil men de zorgmedewerkers bedanken voor hun tomeloze inzet de afgelopen maanden. De zorgmedewerkers kunnen in de maand juni minimaal 1 nacht boeken in hun favoriete Golden Tulip of Tulip Inn hotel en krijgen dan een tweede nacht gratis van de hotelketen.

In juni en juli openen vijftien Golden Tulip Hotels hun deuren voor zorgmedewerkers die na een lange tijd van hard werken wel toe zijn aan een momentje rust. Bij een boeking van minstens één nacht krijgen zorgmedewerkers de tweede nacht gratis aangeboden door Golden Tulip en Tulip Inn. De reserveringen kunnen worden gemaakt tot uiterlijk 30 juni 2020, verblijf is mogelijk tot 12 juli 2020. De actie geldt alleen voor mensen die kunnen aantonen dat ze in de zorg werken, bijvoorbeeld door het tonen van een weknemerspas. Om alles in goede banen te leiden is er een speciale site ontwikkeld: www.geenzorgenvoormorgen.nu, hierop zijn de deelnemende Golden Tulip en Tulip Inn hotels te vinden. 

Meest gewaardeerde collega
Golden Tulip geeft daarnaast nog eens vijftien overnachtingen voor 2 personen met gratis ontbijt weg aan de meest gewaardeerde zorgcollega. Zorgmedewerkers kunnen hun collega’s nomineren voor deze speciale prijs via de speciale geen zorgen voor morgen pagina.

Over Louvre Hotels Group
Met meer dan 1.500 hotels in 54 landen is Louvre Hotels Group  één van de grootste internationale hotelketens. Sinds 2015 is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Golden Tulip is een onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft meer dan 50 jaar ervaring in de hospitality industrie en heeft meer dan 200 hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Première Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (17 hotels), Campanile (20 hotels) en Première Classe (2 hotels). Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.