Opsteker voor zorginstellingen: maak kans op een friettruck voor collega’s

Leon&León serveert low-carb friet aan zorginstellingen in regio Amsterdam

Amsterdam, 8 mei 2020 – Na het daverende succes van vorige week, waarbij de Leon&León friettruck jarigen trakteerde op een portie verantwoorde friet aan huis, is het nu tijd om alle harde werkers in de zorg even extra in het zonnetje te zetten. De Leon&León friettruck rijdt aankomende week naar een paar zorginstellingen in regio Amsterdam om daar zorgmedewerkers te voorzien van een heerlijke puntzak met friet. Er is nog mogelijkheid om als zorginstelling aan te melden voor deze actie.

Bijzondere tijden voor heel Nederland. Waar sommige groepen expliciet wordt gevraagd om thuis te blijven, is er ook een grote groep die zich inzet voor de kwetsbaren van onze samenleving middels het verlenen van zorg. Speciaal om deze zorgmedewerkers te bedanken voor hun fantastische inzet, bezoekt Leon&León aankomende week zorginstellingen met de Leon&León friettruck. Het gaat om  kleinere segmenten binnen de zorg zoals dagbesteding locaties voor gehandicaptenzorg, dementiecentra, huisartsenposten en bewaking medewerkers van zorginstellingen.

Nog kans maken op een food truck?
Vijf dagen lang rijdt de friettruck door Amsterdam en omstreken om mensen met vitale beroepen te trakteren op een puntzak met Leon&León friet. Met gepaste afstand en de nodige voorzorgsmaatregelen volgens het RIVM, bezoekt de truck onder ander De Hartekamp Groep Beverwijk, Zorginstelling Nieuw Vredenburgh Cordaan, Huisartsenposten Zaanstreek-Waterland en Zorgcirkel Jonkerhof Landsmeer. Kleine en middelgrote instellingen die het leuk lijkt kunnen zich aanmelden via leon@fantastig.nl.

Non-guilty pleasure
Leon&León Fries, ontwikkeld door schrijver Leon de Winter en zijn neef León Eijsman, is verantwoorde friet die wordt bereid in de airfryer. De frites zijn gemaakt van de koolhydraatarme aardappel ‘Colomba’ waardoor een portie Leon&León friet tot wel 30% minder koolhydraten, calorieën en vetten bevat. De geheel natuurlijke coating zorgt voor de perfecte crunch en dat het toevoegen van zout niet meer nodig is. Kortom, een heerlijke non-guilty pleasure.

www.leonleonfries.com