500 hamburgers voor Amsterdamse verpleegkundige burgers

Amsterdam, 30 juni 2020 – Vandaag bracht Hard Rock Cafe® Amsterdam het IC personeel van OLVG – locatie Oost, een bezoek met 250 burgers om hen te bedanken voor hun onvermoeibare werk tijdens de crisis. Morgen doen ze hetzelfde bij OLVG – locatie West.

“Hard Rock is trots op deze helden en dit kleine gebaar van waardering is het minste wat we kunnen doen. Zij zorgden voor de zieke burgers, en nu krijgen ze van ons een lekkere burger”, aldus Ferid Thabet, General Manager van Hard Rock Cafe® Amsterdam. Met hulp van leverancier Fontijn Vlees en Vleeswaren werden de warme hamburgers van het Max Euweplein naar het OLVG vervoerd.

De line-up van Hard Rock Cafe met heerlijke, bekroonde Steak Burgers waar de helden uit konden kiezen, waren The Original Legendary® Burger, The Moving Mountains® Burger en The Big Cheeseburger. Uiteraard werden deze geserveerd met salade en frites.

Hard Rock Cafe® Amsterdam is ondertussen weer dagelijks geopend met beperkte openingstijden van 12:00 tot 22:00 uur. Hard Rock International werkt samen met wereldberoemde gezondheids- en veiligheidsorganisaties zoals EcoLab en de NSF om ervoor te zorgen dat het restaurant voldoet aan de hoogste normen voor netheid en hygiëne.

Ga voor meer informatie over Hard Rock Cafe Amsterdam naar www.hardrockcafe.com/location/amsterdam.

Over Hard Rock®

Met locaties in 76 landen verspreid over 262 locaties, waaronder hotels in eigendom / onder licentie of beheerd, is Hard Rock International (HRI) een van de meest wereldwijd erkende bedrijven. Beginnend met een Eric Clapton-gitaar, bezit Hard Rock ’s werelds meest waardevolle collectie muziekmemorabilia met meer dan 83.000 stukken, die worden getoond op zijn locaties over de hele wereld.

In 2018 werd Hard Rock International erkend als Forbes Magazine Top Employer for Women and Land Operator of the Year bij de Global Gaming Awards. In 2019 werd Hard Rock International geëerd als een van Forbes Magazine’s America’s Best Large Employers, Forbes Magazine’s Top Employers for Women en nummer 1 in J.D. Power’s 2019 North America Hotel Guest Satisfaction Study in Upper Upscale Hotel Chains. Hard Rock-bestemmingen bevinden zich in ’s werelds grootste internationale gateway-steden, waaronder de twee meest succesvolle vlaggenschip-panden in Florida en de thuisbasis van’ s werelds eerste Guitar Hotel® in Zuid-Florida, waar het hoofdkantoor is gevestigd. Het merk is eigendom van de HRI-moederonderneming The Seminole Tribe uit Florida. Ga voor meer informatie over Hard Rock International naar www.hardrock.com of shop.hardrock.com.