Vier nu je vriendschap met gepersonaliseerde wijnglazen

Tag je partner in wine met GRAND SUD

Amsterdam, 17 april 2020 – Mis jij je partner in wine ook zo? Wijnmerk GRAND SUD heeft nu een sympathieke win-actie waarbij je een luxe set wijnglazen kunt winnen met elkaars namen erin gegraveerd. Je partner in wine krijgt dan een wijnglas met jouw naam erin en andersom, zo hoef je elkaar niet meer te missen!

Deze gepersonaliseerde wijnglazen wil je in huis hebben. Je hoeft alleen je partner in wine te taggen in het bericht op https://www.facebook.com/GrandSudWijnen/en dan maak je al kans op deze luxe set wijnglazen. Zo kom je samen deze gekke periode door en zodra het weer mag, wissel je de glazen om en proost je met je eigen glas van GRAND SUD. Daar word je toch blij van!? 

Op vrijdag 1 mei om 12:00 uur worden maar liefst 8 winnaars bekend gemaakt. De prijs bestaat uit twee glazen per winnaar met twee verschillende namen erin gegraveerd. Volg je GRAND SUD nog niet op Facebook, klik dan snel hier

Over GRAND SUD
Het merk GRAND SUD staat bekend om haar royale formaat van 1 liter, genereuze en gastronomische wijnen, ideaal om te delen met vrienden. Verkocht in ongeveer 100 landen, is GRAND SUD een van de meest gewaardeerde Franse wijnen ter wereld! Het geheim? Het selecteren van de allerbeste druivensoorten en ze tot een perfecte rijpheid brengen tijdens de oogst om de verfrissende, fruitige smaak van een krachtige, gestructureerde wijn te onthullen. GRAND SUD is één van de succesvolle merken van het Franse wijnbedrijf Les Grands Chais de France. In de laatste twintig jaar hebben zij verschillende succesvolle merken gelanceerd waaronder ook JP. Chenet. Meer informatie vind je op de website: www.grandsud.nl of https://www.groupegcf.com/our-brands/grand-sud.html