Eerste grote Europese catering congres “European Catering Summit”

120 catering executives in Keulen samen op 3 en 4 februari

De eerste editie van de European Catering Summit (ECS), op maandag 3 en dinsdag 4 februari 2020 in Keulen, geeft inzichten om eventcateraars en de bedrijfsvoering eromheen future-proof te maken tezamen met 120 Europese collega’s Catering Executives. Thema’s als leiderschap, ondernemerschap, de toekomst van food, duurzaamheid en persoonlijke connectie komen aan bod. Vooraanstaande internationale sprekers delen hun inzichten in trends en brancheontwikkelingen en geven life learnings mee voor de toekomst.

“The secret of getting ahead is getting started”; Januari is alweer bijna voorbij en de eerste stappen van 2020 zijn gezet. Liggen de eerste vier weken in lijn met de bedrijfsdoelstellingen of moet er hier en daar nog bijgeschaafd worden? De eerste week van februari vindt de European Catering Summit (ECS) plaats, geheel in thema ‘Fit for the Future’. Een goed moment om de balans op te maken. Aanmelden is mogelijk tot zaterdag 1 februari 12:00 uur via https://cateringsummit.com/#ticketshop

Keynotes, seminars en workshops
Om het thema ‘Fit for the Future’ kracht bij te zetten, zijn er vier verhaallijnen opgesteld:
1. Visioning the future, om je te inspireren en voor te bereiden op de toekomst;
2. The red thread, omdat leiderschap en strategie de sleutel zijn om jouw bedrijf verder te brengen;
3. The blueprint to making it work, als leidraad om impact te creëren;
4. Engaging people sustainably, om jouw belangrijkste middelen in balans te brengen.

Van Nicole Brandes tot Igor Beuker
Naast keynotes van Nicole Brandes – Internationaal geprezen auteur, leiderschapsgoeroe en business futurist, Hans Steenbergen – Editor in chief & trendwatcher Food Inspiration en Igor Beuker – Serial entrepreneur & new breed trendwatcher, zullen diverse industrie helden en vakexperts het podium betreden, waaronder:

 • Maartje Nelissen & Willem Treep – The Food Line Up (NL)
 • Georg Broich – LECA & Broich Hospitality Group (DE)
 • Ilan Molcho – NENI (EU)
 • Warren Dietel – Puff ‘n Stuff Catering (US)
 • Pascal Strauss – Q-staff (EU)
 • Sandy Hammer – AllSeated (US)
 • Till Riekenbrauk – Street Food Festival (DE)
 • Cleo Zumpolle & Ashna Tanna – Too Good To Go (EU)

Voor én door cateraars
Aan de European Catering Summit zijn verschillende (inter)nationale verenigingen voor cateraars verbonden:

 • ABCS – Association of Banquet and Catering Services, RU
 • BECAS – Belgian Event Caterer Association, BE
 • EPCAS – European Event Caterer Association, EU
 • LECA – Leading Caterers, DE
 • ONCE – Officieel Netwerk Catering Events, NL
 • Traiteurs de France, FR

De European Catering Summit is een uniek event waar Europese cateraars samenkomen om contact te leggen en krachten te bundelen, om de industrie en daarmee ook hun bedrijven te verbeteren. Door ontmoeten, verbinden, communiceren en delen, staan leren en groeien op persoonlijk en zakelijk niveau centraal. Het perfecte goede voornemen voor 2020!

Benieuwd naar alle sprekers, het volledige programma en wat je nog meer kunt verwachten? Ga dan naar www.cateringsummit.com