WERELDRECORDPOGING GROOTSTE TOOST TIJDENS VAKBEURS HORECAVA

1300 mensen proosten alcoholvrij voor aandacht personeelstekort Horeca

Op donderdag 16 januari 2020 doen meer dan 1300 mensen een poging om een nieuw wereldrecord neer te zetten: zij brengen dan allemaal tegelijk een toost uit. De wereldrecordpoging wordt georganiseerd door Nationale Horecadag in samenwerking met Heineken 0.0 en Royal Club en vindt plaats op de vakbeurs Horecava in de RAI in Amsterdam.

OPLOSSING VOOR PERSONEELSTEKORT
Lennart Maas, organisator van de Nationale Horecadag: “Er zijn ruim 23.000 vacatures in de horeca en daarom willen we met deze wereldrecordpoging laten zien hoe leuk het is om in de horeca te werken. Als medewerker in de horeca maak je het mogelijk dat gasten mooie momenten met elkaar kunnen beleven. Tijdens een gezellige borrel, etentje of een weekendje weg ontstaan momenten van verbinding,  En daar hoort vaak een toost bij, op een bijzonder moment in iemands leven of gewoon op een leuke avond met vrienden. Op donderdag 16 januari doen we met dat meer dan 1300 mensen! En zo laten we zien dat werken in de horeca staat voor saamhorigheid en gezelligheid.”

EEN TOOST OP DE HORECAMEDEWERKERS
Nationale Horecadag roept horecaprofessionals– en studenten op om mee te doen aan de toost. Vanzelfsprekend zijn ook alle bezoekers van de Horecava en iedereen uit de buurt welkom om mee te doen. Maarten Wessels doet de kick off van de toost:  “Wat is er nu mooier dan op de vakbeurs voor de horeca een wereldrecord neer te zetten? Samen brengen we een toost uit op alle horecaprofessionals in Nederland.”

De grootste toost wordt gedaan met het alcoholvrije bier van Heineken: Heineken 0.0 en de Ginger Ale Lemongrass van Royal Club. Om te laten zien dat je ook met alcoholvrije dranken kunt proosten op mooie momenten..

Datum:               donderdag 16 januari 2020
Tijd:                    11:30 uur 
Locatie:               Horecava – RAI Amsterdam.

Wil je er bij zijn? Meld je dan gratis aan via www.nationalehorecadag.nl