Van Bron tot Bord in Nederland tijdens Horecava 2017

Heerlijk eten van ons eigen (platte)land in opkomst

Maak kans op een verrukkelijke Foodsafari tijdens de Horecava!

De Horecava, misschien niet voor iedereen bekend, is dé vakbeurs voor horecaprofessionals in de foodservice industrie die ieder jaar in januari in RAI Amsterdam georganiseerd wordt. Dit jaar met een nieuw paviljoen “Van Bron tot Bord in Nederland”, waar onder andere toonaangevende chefs demonstraties geven met verschillende lokale en streekproducten om te laten zien hoe bijzonder deze producten uit ons eigen land zijn.

Van Bron tot Bord in Nederland
Vanuit de consument komt steeds meer de vraag naar lekker eten van dichtbij en men wil vooral weten waar alles vandaan komt wat op het bord ligt. De Nederlandse horeca professional speelt in op deze trend en toont daarom ook steeds meer belangstelling voor streek- en lokale producten. Er is echter nog veel onbekendheid bij de horecaprofessional over wat er van ons eigen (platte)land allemaal te krijgen is aan producten. Daarom wordt er hier extra aandacht besteed op de Horecava 2017.


Proeven 
In het paviljoen Van Bron tot Bord in Nederland krijgt de horecaondernemer de kans om twee maal per dag bij een kooksessie te zijn van gerenommeerde chefs uit heel Nederland die hier samen één doel hebben: het gezonde Nederlandse lokale of streekproduct promoten en het culinaire imago van Nederland verhogen. Chefs als  Jonathan Zandbergen van Merlet*, Matthijs Mulder van De Bloemenbeek*, Tonny Berentsen en Sierk Buwalda van De Kromme Dissel* en Gilbert Von Berg van Chateau Neercanne* verlenen hiervoor graag hun medewerking! Bekijk de video.


Samenwerking 
Van Bron tot Bord in Nederland is een samenwerking tussen Deli XL, Vers 24/7, Horecava en het boek ‘From Farm to Fork in the Netherlands’. Vers 24/7 is de grootste online streekmarkt voor de horeca professional en onderdeel van Deli XL, groothandel in foodservice. From Farm to Fork in the Netherlands is een initiatief van Nico Dingemans, Hospitality in Health.

 
Over Horecava
De Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie, vindt plaats van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2017 in RAI Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.horecava.nl. Horecava is ook te volgen op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en YouTube.