MIX & MATCH het perfecte kerstdiner

voor-, hoofd- en nagerechten met wijn voor de slimme thuiskok

Geen zin om uitgebreid te koken tijdens de feestdagen, maar wel je gasten imponeren? Daar heeft HEMA de perfecte oplossing voor gevonden. Het warenhuis verkoopt voor de feestdagen smakelijke kerstgerechten die je kan mixen en matchen tot een heerlijk kerstdiner. De gerechten zijn eenvoudig te bereiden en staan heel snel op tafel. Geen stress meer rondom de feestdagen. Bij alle gerechten heeft HEMA een passende wijn. Ook voor de borreltafel is er genoeg lekkers te vinden in het feestassortiment. Vul de borrelplank met heerlijke hapjes en laat iedereen meegenieten van feestelijke bites.

Mix & Match
Er is voor het kerstdiner keuze uit dertien kerstgerechten die je kunt combineren tot jouw ideale kerstdiner. Geen uren in de keuken om het diner voor te bereiden. Alle gerechten zijn heel gemakkelijk te bereiden en staan binnen korte tijd op tafel. Verras je vrienden en familie met kreeftensoep en stoofperen met kaneel of laat ze genieten van de sappige kogelbiefstuk met pepersaus. Je kunt kiezen uit voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en drie verschillende wijnen. Zo maak je het kersdiner helemaal compleet.  

Voor elke gang een andere wijn 
Nog op zoek naar heerlijke bijpassende wijnen voor bij het diner? Dat kan met de verschillende wijnen in 50cl flessen. Een niet alledaagse maatvoering die met vier glazen wijn ideaal is om bij elke gang een andere bijpassende wijn te schenken. Er zijn drie verschillende wijnen geselecteerd die horen bij de Mix & Match. Een Merlot (50cl), Sauvignon Blanc (50cl) en een heerlijke sprankelende Cava Copa Sabia Brut (0,2L).

Kerstborrelen
Gezellig proosten met vrienden, familie of collega’s op de feestdagen. Daar horen natuurlijk heerlijke borrelhapjes bij. HEMA breidt in de feestmaand haar assortiment uit met heerlijke vlees-, vis- en vegetarische borrelhappen. Met deze ambachtelijke HEMA borrelproducten maak je zo een prachtig gevulde borrelplank. Een plank met ambachtelijke gehaktballetjes, grillworst, mini-gehaktbroodjes uit Limburg met HEMA oude kaas, stoofpot en de heerlijke mini gehaktballetjes met cranberry’s.   

Over HEMA 
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzame kwaliteit, een optimistisch design voor een goede prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in 10 landen, 2 continenten en ruim 19.000 medewerkers. www.hema.nl