Een betoverende kerst bij Relais & Châteaux

Vier de feestdagen in een van de unieke hotels en restaurants en waan je in winter wonderland op deze prachtige locaties

De feestdagen zijn extra speciaal bij Relais & Châteaux. In de feestmaand worden de unieke hotels en restaurants omgetoverd tot winterwonder paradijsjes. Er wordt in de hele maand december van alles georganiseerd. Alle leden van Relais & Châteaux respecteren tijdens de feestdagen de lokale tradities en halen alles uit de kast om de gasten optimaal te laten genieten. Laat je culinair verwennen tijdens de kerstdagen of ga met een knal het nieuwe jaar in tijdens een van de New Year’s Eve parties. Alle hotels en restaurants houden voor jou en je geliefde, familie of beste vrienden graag een plekje vrij tijdens deze speciale dagen.

Château Neercanne wordt deze kerst en oud en nieuw omgetoverd tot een prachtig winterparadijs. Vier de kerst op deze prachtige locatie en geniet van een van de heerlijke vijf- of zesgangenlunch en diner op 24, 25 en 26 december. Ook is er de mogelijkheid om een speciale kerstochtend te beleven met familie of vrienden tijdens de gezellige Kerstbrunch die geserveerd wordt in de grotten van het Château. Buiten het Château is er ook van alles te beleven in de wintermaanden. Bezoek bijvoorbeeld de sprookjesachtige kerstmarkt op het Vrijthof in Maastricht of de gezellige kerstmarkt in Luik.  

Ook in Château St. Gerlach wordt flink uitgepakt met de feestdagen. Er zijn verschillende kerst-arrangementen waarbij de gasten kunnen genieten van een muzikaal welkom, een heerlijk kerstontbijtbuffet, een viergangen diner en zelfs een kerstcadeau op de kamer. Daarnaast is het groot feest tijdens de exclusieve New Year’s Eve party. De gasten worden tijdens deze speciale avond vanaf middernacht verrast met een ‘Grand Buffet Fruits de Mer’ inclusief  champagne. Al nippend van hun champagne kunnen de gasten genieten van een bruisende live band. 

Culinaire Verrassingen
Iedereen die van sfeer en lekker eten houdt, kan deze kerst zeker terecht bij het idyllische Château de Vignée net over de grens in België. Chef Kwinten Boelen neemt zijn gasten deze kerst mee op een culinair avontuur. De gasten gaan genieten van een vier- en vijfgangendiner met smaakvolle amuses en verfijnde gerechten. Ook met oud en nieuw is er de mogelijkheid om je culinair te laten verwennen met een speciaal Sylvesterdiner, gevolgd door een spetterende Sylvesterparty waarbij iedereen om middernacht samen het glas heft op het nieuwe jaar.  

Bij Domaine La Butte aux Bois belooft de kerst zowel een culinaire als muzikale belevenis te worden. Gasten kunnen in dit prachtige hotel net over de Belgische grens op 24 en 25 december genieten van een ‘Soirée Dansante’: een gastronomisch viergangendiner in de Napoléon Ballroom met muzikale begeleiding van het galadans & showorkest ‘Unforgettable’ met Gary Gielen.

Proef de winter
Ook de rest van de feestmaand  is er genoeg te beleven bij Relais & Châteaux. Bij Landgoed Hotel Het Roode Koper is de winter een goed moment om de prachtige omgeving te verkennen. Maak in de ochtend of vroege avond onder begeleiding van de natuurgids een prachtige wandeling door het bos. Kruip daarna, om weer warm te worden, bij de openhaard met een heerlijk glas wijn uit de wijnproeverij met wijnen die speciaal zijn geselecteerd door de sommelier.

Laat je deze winter onderdompelen in de gezellige kerstsfeer in het prachtige Hotel Heritage in Brugge. Van 22 november 2019 tot 5 januari 2020 wordt het hotel volledig versierd met prachtige kerstdecoratie en in het historisch stadscentrum kunt u genieten van het nieuwe eindejaarsconcept “Wintergloed”. Maak een feeërieke wandeling langs het lichtparcours of schaats op de splinternieuwe kunstijsbaan op het Minnewater. De sfeervol versierde kerstbomen en verlichte straten vormen het unieke kader voor vele uren winkelplezier en gezellige ontmoetingen op en rond de wintermarkt en bar. Hotel Heritage zorgt voor unieke herinneringen tijdens deze prachtige kerstdagen!

Over Relais & Châteaux
Relais & Châteaux, opgericht in 1954, is een vereniging met meer dan 580 unieke hotels en restaurants die wereldwijd zogenoemde delicious journeys verzorgen. Alle aangesloten hotels en restaurants zijn in eigendom van onafhankelijke hoteliers, chefs en eigenaren die hun passie voor hun vak en hun streven naar authenticiteit graag delen met hun gasten. Relais & Châteaux is wereldwijd vertegenwoordigd, van de Napa Valley wijngaarden en de Franse Provence tot de tropische stranden in de Indische Oceaan. Op alle bestemmingen kun je je overgeven aan een compleet verzorgde beleving, geïnspireerd op lokale producten en tradities.

Relais & Châteaux leden streven ernaar de rijkdom en de diversiteit van restaurants en de tradities van het gastheerschap over de hele wereld te beschermen, te respecteren en te promoten. Ze onderschrijven deze ambitie door middel van de Vision, gepresenteerd aan UNESCO in november 2014. www.relaischateaux.com