Vijf dagen pop-up voor Leon&León friet in centrum Amsterdam

Van 20 t/m 24 november en elke dag happy friet-uur om 17.00 uur; gratis frietjes proeven voor iedereen

Het kan je haast niet ontgaan zijn: er is een revolutionaire nieuwe friet op de markt genaamd Leon&León. Anders dan andere frietmerken, bevat deze friet minstens 30% minder koolhydraten, calorieën en vet, zonder de heerlijke smaak én kraak te verliezen. Frietliefhebbers zijn van woensdag 20 t/m zondag 24 november van harte welkom om een frietje te komen proeven in de Leon&León friet pop-up store aan de Nieuwezijds Kolk in Amsterdam. Elke dag is er een heuse ‘Happy Hour’, of in dit geval een ‘friet-uur’ met gratis friet!

Friet, friet, friet en nog meer friet
In de Leon&León friet pop-up store draaien meerdere airfryers continu om de bezoekers van een lekker en verantwoord frietje te voorzien. Een puntzak Leon&León friet koop je voor slechts €1,- en kan rijkelijk worden overgoten met (non)-guilty frietsauzen. Heb je kleine trek? Tijdens het ‘friet-uur’ van 17.00 tot 18.00 uur worden er gratis kleine porties friet uitgedeeld! Al met al genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan deze unieke Leon&León friet pop-up store.

Dus, zien we je daar?
De Leon&León friet pop-up store is gevestigd in het centrum van Amsterdam, Nieuwezijds Kolk 25 en is op loopafstand van Amsterdam Centraal Station. De pop-up store wordt op woensdag 20 november feestelijk geopend voor pers vanaf 15.00 uur en is open tot 19.00 uur. Van donderdag 21 t/m zondag 24 november is de store dagelijks van 12.00 tot 19.00 uur open.

Over Leon&León
In 2012 kreeg de Nederlandse schrijver Leon de Winter te horen dat hij een lowcarb dieet moest gaan volgen. Dus moest hij gedag zeggen tegen zijn favoriete snack: friet. Samen met zijn neef en hartchirurg León Eijsman begon hij aan een zoektocht naar lowcarb frietjes. De zoektocht leverde weinig op binnen het bestaande retail-assortiment, maar het feit dat er koolhydraatarme aardappelen geteeld werden, was voor beide Leons genoeg reden om dan maar zelf friet te gaan ontwikkelen. De koolhydraatarme aardappelen van het ras ‘Colomba’ bleken zeer geschikt, mits de frieten waren omhuld met een geheel natuurlijke coating. Uiteindelijk, na een ontwikkelingsproces van zeven jaar, lukte het hen! Gelukkig voor alle frietliefhebbers van Nederland is het revolutionaire product van Leon&León nu op de markt zodat iedereen ervan kan meegenieten.

Website: www.leonleonfries.com
Instagram: @leonleonfries

Leon&León is een samenwerking tussen HZPC Holland, De Korrel Beheer, en The Rocket Science Kitchen.

*Met een langere bereidingsduur en hogere bereidingstempratuur dan die op de verpakking wordt aanbevolen, kunnen de voedingswaarden hoger uitvallen.