NXT GM Challenge 2020 levert ruim honderd inschrijvingen op

‘Hotello’s zien duidelijk dat dit the real deal is!’ 

27 september sloot de registratie voor The NXT GM Challenge 2020. Maar liefst 100 hotelschoolstudenten, verdeeld over alle hotelscholen van Nederland, schreven zich in! Hieruit selecteerden Postillion Hotels en HotelloTOP de afgelopen week tien kandidaten die kans maken op dé kickstart van hun carrière: direct na het afstuderen een baan als General Manager.  

‘Fantastisch om te zien dat het vak van General Manager dus echt leeft onder studenten van alle hotelscholen!’, reageert Postillion’s CEO Erik-Jan Ginjaar. En ook HotelloTOP’s Stephanie van Oorschot benadrukt dat dit aantal hen zeer positief heeft verrast. ‘Het feit dat je als Hotello écht kans maakt om GM te worden van een viersterrenhotel heeft alle Nederlandse hotelscholen duidelijk bereikt.’

Veel doorgroeimogelijkheden
Met deze challenge willen Postillion Hotels en HotelloTOP laten zien dat de hospitality een super mooi vak is, waarin veel mogelijk is. ‘De branche heeft vernieuwende mensen nodig, met ambitie en een sterke visie. Met deze challenge dagen we jonge Hotello’s daarom uit om die ambitie en visie direct vanuit de schoolbanken in de praktijk te brengen. En laten we ze zien dat, als je écht wil, je absoluut kunt doorgroeien.

De top 10 van 2020:

Melissa van Rooij – Hotelschool Tio (TiO)
Julien Schreiner – Stenden Hotel Management School (SHMS’)
Florianne Hazelzet – Hotelschool The Hague (HTH’)
Isabelle van den IJssel – Hotelschool The Hague (HTH’)
Emma van Walsem – Breda University of applied sciences (BUAS)
Lotte Willems – Breda University of applied sciences (BUAS)
Michelle Slinkman – Stenden Hotel Management School (SHMS’)
Judith Aardenburg – Stenden Hotel Management School (SHMS’)
Rico Borst – Stenden Hotel Management School (SHMS’)
Robin de Wit – Hotel Management School Maastricht (HMSM’)

De top 10 is geselecteerd door een Petit Comité, bestaande uit HotelloTOP en Postillion Hotels. De drie finalisten en winnaar van The NXT GM 2020 worden gekozen door een onafhankelijke jury.

Challenge Day
Tijdens de Challenge Day, op 26 oktober, strijdt de top 10 om een finaleplek. Hier presenteren de kandidaten hun visie op het financieel, operationeel en commercieel runnen van een hotel. De Challenge Day is behalve een wedstrijddag een belangrijk ontwikkelmoment voor deze tien jonge Hotello’s. Zij krijgen verschillende workshops en kennis aangeboden, waar ze hun verdere carrière profijt van hebben. Dit maakt The NXT GM Challenge meer dan een wedstrijd; het is een uniek leermoment, dat de kandidaten een stap verder brengt in hun hospitality carrière.

Finale op HotelloTOP Year Event
Van de tien geselecteerde Hotello’s blijven er na de Challenge Day uiteindelijk drie over. Zij strijden in de finale om de GM positie van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Op het HotelloTOP Year Event, tijdens de Horecava op 15 januari 2020, wordt de winnaar bekend gemaakt.

De weg naar de finale van The NXT GM Challenge is te volgen op www.nxtgmchallenge.com.

Over The NXT GM Challenge
The NXT GM Challenge wordt georganiseerd door HotelloTOP en Postillion Hotels. HotelloTOP is hét netwerkplatform voor alumni van de Nederlandse Hotel Managementscholen. Postillion Hotels is een oer-Hollandse en vooruitstrevende hotelketen met zeven vestigingen in Nederland. De initiatiefnemers van deze challenge werken al jaren samen en hebben in 2019 de koppen bij elkaar gestoken om jonge talenten een podium te geven om zich te ontwikkelen en uit te dagen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.