Donderdag 17 oktober: Lobster Fest bij The Harbour Club Amsterdam Oost

Onbeperkt genieten van duurzaam gevangen Canadese kreeft voor €65,- p.p.

It’s back! Het populaire evenement ‘Lobster Fest’ keert terug bij The Harbour Club Amsterdam Oost. Op donderdag 17 oktober geniet je voor €65,- van een heerlijke kreeftenbisque, gevolgd door unlimited duurzaam gevangen Canadese kreeft en sluit je af met een luxe dessert. Tijdens het diner geniet je van live optredens en een DJ. Een écht avondje uit dus! Vorige edities van deze speciale avond waren binnen een mum van tijd uitverkocht, dus bestel je tickets hier!

Na het daverende succes van voorgaande edities geniet je dit jaar weer van onbeperkt verse kreeft bij The Harbour Club Amsterdam Oost. De duurzaam gevangen Canadese kreeft wordt op verscheidene manieren bereid. Zo is het voorgerecht een smakelijke kreeftenbisque, waarna er onbeperkt kreeft besteld kan worden. Als kers op de taart sluit je het diner af met een luxe dessert. De gehele avond wordt naar een hoger plan getild door een DJ en live acts. 

Over The Harbour Club Oost
The Harbour Club Oost is een unieke locatie in Amsterdam met internationale allure, een bruisende sfeer en geweldig eten. Het gebouw, een oude wijnterminal, is een blend tussen industrieel en fashionable chic met een zestien meter lange muurschildering van neo-popart kunstenaar Selwyn Senatori. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. The Harbour Club Amsterdam Oost ligt op nog geen vijf minuten rijden van de Ring en er zijn aanmeermogelijkheden voor boten. The Harbour Club werkt met eenvoudige en pure ingrediënten. Gerechten als Dry-Aged Tomahawk steak en Tuna Taco van Blue Fin tonijn zijn niet van de menukaart weg te denken. www.theharbourclub.com