Jermain de Rozario kookt eenmalig de sterren van de hemel in Amsterdam

Eén sterrenavond op 4 februari bij The Harbour Club Amsterdam Oost

Sterrenchef Jermain de Rozario slaat dinsdag 4 februari 2020 eenmalig de handen ineen met The Harbour Club’s chef Melchor Soto Fernandez en zijn keukenteam. Samen presenteren zij een gastronomisch Aziatisch vijfgangenmenu mét bijpassend wijnarrangement.

Het eigenwijze karakter van Jermain de Rozario in combinatie met de sprankelende sfeer van The Harbour Club Amsterdam Oost belooft een avond met culinaire verrassingen. Voor €179 p.p. ben je gegarandeerd van een avond vol smaakexplosies. Het diner vindt plaats van 18:30 tot 23:30 uur. Tickets voor dit unieke en exclusieve evenement kunnen besteld worden via www.universe.com/jermain-de-rozario 

Jermain de Rozario
Op zijn 26e vindt Jermain, opgeleid tot zelfstandig werkend kok, een baan bij De Lindehof** in Nuenen onder leiding van Soenil Bahadoer. Mooie jaren volgen, totdat een investeerder hem de kans biedt om zijn eigen zaak te openen. De Rozario* in Helmond wordt in 2016 geopend, verdient datzelfde jaar nog een plekje in de Michelingids en wordt twee jaar later bekroond met een ster. Dit heeft Jermain weten te bereiken door volledig zijn eigen weg te kiezen, alle regels los te laten en te koken waar hij zin in heeft.

Over The Harbour Club Amsterdam Oost
The Harbour Club Amsterdam Oost is een van de vijf vestigingen van het restaurantlabel. Het restaurant staat bekend om haar internationale allure, sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid. De oude wijnterminal, waarin het restaurant gevestigd is, geeft samen met neo popart een fashionable chic uitstraling. De immense ruimte van 2200 m² geeft de mogelijkheid om evenementen tot wel 1000 personen te organiseren.