Conservatorium Hotel: mooiste plek van Amsterdam om kerst te vieren

Gastronomische Kerst en New Year’s Eve menu’s in zowel Taiko Cuisine als Brasserie

“It’s beginning to look a lot like Christmas…” is vanaf 28 november wat gasten en bezoekers van het stijlvolle Conservatorium Hotel als eerste te binnen zal schieten. Ook dit jaar zijn er rondom de feestdagen weer legio mogelijkheden onder het majestueuze dak aan de Van Baerlestraat; een feestelijke viergangen lunch of diner in de Brasserie, een Saketini of glas champagne in de nieuwe Taiko Bar, of een spannend gastronomisch diner in het jubilerende Taiko Cuisine. Conservatorium Hotel host alle feestdagen sfeervolle kerstmomenten voor koppels tot aan bruisende kerstborrels tot 150 gasten.

Schilo van Coevorden“De feestdagen zijn voor onze gasten elk jaar weer een bijzondere periode en een hoogtepunt in het jaar. Sommige gasten zouden het hotel het liefst begin november al versierd zien, zoals dat bijvoorbeeld in Londen gebruikelijk is. Daarom tuigen wij al op de 28ste onze kerstboom – met zo’n 1500 kerstballen – op en kan ons kerstfeest beginnen. Iedereen die van sfeer en lekker eten houdt met kerst, is bij ons van harte welkom; van een culinair avontuur met Oosterse en Nederlandse producten in Taiko, tot een ontspannen kerstbeleving met vier gangen in onze prachtig versierde Brasserie”.

De restaurants tijdens de feestdagen
Op 24, 25 en 26 december en Oudejaarsavond kunnen gasten reserveren bij de Brasserie of Taiko restaurant. Conservatorium Hotel dekt graag voor jou en je geliefde, familie of beste vrienden de kersttafel. Daarnaast zijn er alle mogelijkheden voor een feestelijke cocktail in privé of zakelijke sfeer. Voor een overzicht van de menu’s, zie: https://www.conservatoriumhotel.com/festive-season

Countdown naar 2020
Alle aanwezige diner- en hotelgasten op 31 december maken de bijzondere jaarwisseling mee in het Conservatorium Hotel. Met ongeveer 500 gasten in de lobby, danst het hotel op de beats van een live DJ en onder het genot van een glas uit de Veuve Clicquot Champagne Bar en uiteraard oliebollen, het jaar 2020 in. Taiko Bar blijft die nacht nog open tot 03.00 ’s nachts.

Prachtige gift vouchers
De gift vouchers van het Conservatorium Hotel zijn het ideale cadeau om weg te geven. Deze vouchers zijn te gebruiken voor luxe overnachtingen, elegante lunches of diners, een onvergetelijke spa beleving bij Akasha of speciaal geselecteerde geschenken in de in-house Van Baerle Shopping Gallery.

Voor meer info: https://www.conservatoriumhotel.com/festive-season