The Harbour Club komt weer naar Den Haag

Zet je schrap voor een flinke dosis true food & glamour!

The Harbour Club is back in town! In februari 2020 opent de nieuwste vestiging van The Harbour Club in Den Haag. The Harbour Club vestigt zich in de stad en opent haar deuren in het voormalige BINK36. Met ruim 400 zitplaatsen, een rooftop terras met zicht op de skyline én die typische Harbour vibe, kunnen we gerust stellen: Den Haag, bereid je voor, want alles wordt bigger, better & bolder!

Harbour Vibe
The Harbour Club Den Haag krijgt dezelfde uitstraling krijgen als flagship store The Harbour Club Amsterdam Oost; te herkennen aan de grote open ruimte, de grote bar in het hart van het restaurant, een 13 meter lange haai als eyecatcher, open keuken, inloop wijnkast en alles gestyled met een vleugje glamour. 

Een unieke, totale ervaring met een waanzinnige combinatie tussen diner en dance met internationale allure, dat gaan we gasten laten beleven in de mooiste stad achter de duinen”, volgens Joost Verhoeven, mede-eigenaar vestiging Amsterdam Oost & Den Haag. De ligging van het restaurant is perfect, vanaf de A12 rijd je zo het grote parkeerterrein op met meer dan 300 gratis parkeerplekken en vanaf station Den Haag HS ben je maar één kilometer verwijderd van het restaurant.

Richard van Leeuwen, oprichter van het The Harbour Club concept: “Met The Harbour Club Den Haag gaan we terug naar onze roots. We mogen The Harbour Club Den Haag openen in dit historische pand dat zich perfect leent voor hoe wij onze restaurants willen neerzetten”.

True Food
Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt bij de bereiding van de internationale menukaart. De Aziatische twist is proefbaar door de ruime keuze sushi rollen en vers gesneden sashimi, maar ook veel verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten zijn terug te vinden op de uitgebreide menukaart. Liever vegan? Geen probleem! De Chefs bereiden vegan gerechten buiten de kaart om. Naast de signature dishes als de Tomahawk steak, Fruits de Mer plateaus en de crispy oesters, zijn er ook veel gerechten met tafelbereiding terug te vinden die voor een extra beleving zorgen.

‘We are grateful to have the freedom to offer you guys what we believe is awesome’

Maar The Harbour Club zou The Harbour Club niet zijn, als ze ook niet een portie entertainment mee brengt! Want ook in Den Haag zal het daar niet aan ontbreken. Zo is er elke dag een live DJ aanwezig en in de weekenddagen wordt deze versterkt door een zanger(es) of een violist. Ook de bekende evenementen als ‘Family Sunday’, ‘The Harbour Club goes Cabaret’, ‘Sushi Madness’, ‘Najib Amhali serveert’ en ‘Dinner Concerts’ zullen worden georganiseerd voor de perfecte dosis dance & diner.

Duurzaam dineren
The Harbour Club Den Haag gaat naast true food en glamour ook voor duurzaamheid. Met onder andere een groot aantal zonnepanelen, inductieplaten, led verlichting en stadsverwarming, draagt zij haar steentje bij. Ook de tafels zijn gerecycled, deze zijn namelijk gemaakt van het hout van oude wagon bielzen. Het personeel speelt hierin ook een belangrijke rol, The Harbour Club werkt mee aan diverse programma’s en biedt iedereen binnen de samenleving een kans om bij het Harbour Team te horen.

Over The Harbour Club
The Harbour Club telt vanaf februari 2020 vijf vestigingen in Nederland die allemaal te vinden zijn op unieke locaties. De restaurants van The Harbour Club groeien nog steeds en de 500 Harbour members serveren gemiddeld aan 5.000 gasten per week. Het is al ruim tien jaar het meest toonaangevende restaurantconcept van Nederland.

Alle locaties beschikken over een prachtig terras en een groot aantal zitplaatsen zowel in het restaurant als buiten. The Harbour Clubs zijn ingericht en gestyled met een vleugje glamour, indrukwekkende kunst, open keukens en een centrale bar. De juiste verlichting, goede sound, leren booths en grote terrassen dragen bij aan een onvergetelijke ervaring. Door te werken met Nederlands beste leveranciers, staat The Harbour Club garant voor kwaliteit, versheid en topproducten. The Harbour Club is meer dan alleen een restaurant, het biedt een totaal beleving. The Harbour Club is de unieke mix van hoogstaande kookkunsten en entertainment met internationale allure. DJ’s, live muziek, saxofonist of een violist; alles komt voorbij. www.theharbourclub.com 

The Harbour Club Amsterdam Oost
Cruquiusweg 67, Amsterdam

The Harbour Club Amsterdam Zuid
Apollolaan 2, Amsterdam

The Harbour Club Rotterdam
Kievietslaan 25, Rotterdam

The Harbour Club Vinkeveen
Groenlandsekade 1, Vinkeveen