Ik ga op vakantie en neem mee… de Summer of Food!

HEMA schappen vol met zomerse lekkernijen

Niet alleen is de zomer losgebarsten in Nederland, maar ook de Summer of Food bij HEMA. De voorpret voor de vakantie gaat weer beginnen en HEMA helpt de vakantievierders graag een handje mee. Met een zomers assortiment dranken en lekkernijen in de bagage, auto of caravan, kan iedereen de eerste dagen doorkomen.

Wat je vooral niet meeneemt op vakantie zijn die heerlijke lokale hapjes die je op je bestemming wel kan kopen. Maar wat neem je dan wel mee: voor de lekkere snack onderweg en je eerste vakantie-avond?

Wat te denken van HEMA’s quinoa chips, dadelrepen, heerlijke dips in drie smaken (Jalapeño, Tomato sweet pepper en Ras el Hanout), notenmixen, sesam crackers en Veganaise? Geserveerd met vruchtensappen, smaakwater of een licht-alcoholische wijncocktail in de smaken perzik en meloen?

Allemaal producten waarmee je vakantie kan beginnen, ook als het weer toch iets blijkt tegen te vallen. Het totale assortiment van de Summer of Food bestaat uit ongeveer 20 artikelen. Alle zomerproducten zijn tot eind augustus in de winkel te vinden.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft meer dan 750 winkels in 10 landen, ruim 19.000 medewerkers en ruim 32.000 producten en diensten. Echt HEMA.
www.hema.nl