Oppo Ice Cream lanceert Raspberry & Vanilla en Speculoos Crunch

En ook beoordeeld als lekkerste roomijs in de categorie low-calorie roomijs

Sinds de lancering in december 2017 is Oppo is niet meer weg te denken uit het low-calorie ijssegment in de supermarkt. Goed nieuws voor alle fans: Oppo voegt twee nieuwe smaken toe aan het assortiment. Vanaf deze week liggen naast de vertrouwde Salted Caramel en Colombian Chocolate & Hazelnut ook Raspberry & Vanilla en Speculoos Crunch in de winkel!

Als beste getest

Onlangs heeft een vakkundige jury bestaande uit culinaire journalisten en bloggers onder toeziend oog van de notaris Oppo beoordeeld als lekkerste roomijs in de categorie low-calorie roomijs. Oppo laat hiermee concurrenten als Breyers, Koupe en Halo Top achter zich. De test bestond uit verschillende merken roomijs (zowel traditioneel en low-calorie) en was opgedeeld in drie rondes: Salted Caramel, Cookie Dough en Chocolate. Oppo kreeg de hoogste totaalscore, waarbij de Salted Caramel verreweg de grote winnaar was. 

Op dit moment zijn er vier Oppo varianten verkrijgbaar bij Albert Heijn, Salted Caramel, Colombian Chocolate & Hazelnut, Raspberry & Vanilla en Speculoos Crunch, alle smaken voor €5,13 per tub.

Speculoos Crunch
Het idee om een Speculoos variant te maken werd geboren toen Charlie, medeoprichter van Oppo, tijdens een bezoek aan Amsterdam een Speculoos koekje bij zijn espresso kreeg en meteen weg was van de heerlijke smaak. Het eindresultaat is een mix van subtiel gekruid kaneelijs met de crunch van knapperige stukjes echte Speculoos koek. Kaneel wordt vaak gezien als één van de lekkerste en gezondste specerijen ter wereld omdat het de bloeddruk en bloedsuikerspiegel helpt te verlagen. Ideaal dus als nieuwste Oppo smaak. Een halve tub Speculoos Crunch bevat 199 calorieën en is daarmee een verleiding die je niet hoeft te weerstaan!

Raspberry & Vanilla
Voor de eerste fruitsmaak in het assortiment werd Oppo’s Madagascan Vanilla vakkundig vermengd met framboos om zo een uitgebalanceerde nieuwe smaak te creëren. Het resultaat is een heerlijke mix van frambozen en romig vanille-ijs. Met 159 calorieën per halve tub heeft deze smaak de minste calorieën van alle Oppo varianten. Over #GoodTemptation gesproken!

#GoodTemptation
Alle smaken van Oppo worden bereid met verse weidemelk, virgine kokosolie en steviablad in plaats van de gebruikelijke room en suiker. Dit betekent dat een bolletje zo’n 40 calorieën bevat, ongeveer een kwart van traditioneel roomijs. Oppo is daarmee een verleiding die je niet hoeft te weerstaan, oftewel #GoodTemptation!

Over Oppo Ice Cream 
Oppo Ice Cream is in 2014 opgericht door de broers Charlie & Harry. Oppo produceert ijs met minder suiker en calorieën, waardoor je op een gezonde manier optimaal kunt genieten. Op dit moment is Oppo in Nederland verkrijgbaar in de smaken Salted Caramel, Colombian Chocolate & Hazelnut, Raspberry & Vanilla en Speculoos Crunch. Deze vier smaken zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn in Nederland en België, met uitzondering van AH to go’s. Voor de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt kijk op: www.oppobrothers.nl/store-finder/