Twee nieuwe smaken low calorie roomijs

Oppo Ice Cream lanceert Double Salted Caramel en Vanilla Pecan Praline

Inmiddels lijkt het heel normaal om in de supermarkt te kiezen voor een kwart van de calorieën van traditioneel roomijs. Nog maar twee jaar geleden echter werden de eerste smaken hiervan in premium stijl gelanceerd in Nederland. De uitvinder van het segment lekker en verantwoord ijs eten, Oppo Icecream, lanceert opnieuw twee nieuwe smaken: De Double Salted Caramel en Vanilla Pecan Praline worden nu aan het vaste assortiment van Albert Heijn filialen door het hele land toegevoegd. Eerder werd Oppo door onder andere het Parool en Algemeen Dagblad gekozen tot het beste gezonde ijs. Het label won daarmee van zes concurrenten, waaronder Ben & Jerry’s, Alpro en Halo Top.

Double Salted Caramel
Een oude bekende, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Eerder won de Salted Caramel variant de Great Taste Award in het Verenigd Koninkrijk, als enige verantwoorde ijssoort ooit. Met een rijke karamel swirl belooft Oppo hiermee een nóg betere en lekkerder caramelsmaak. Double Salted Caramel bevat 178 calorieën per halve beker.

Vanilla Pecan Praline
Met romig vanille-ijs, zachte karamelsaus en gekarameliseerde stukjes pecan is dit een heerlijke nieuwkomer binnen de Oppo-familie. Hiermee beantwoord Oppo de vraag van vele Oppo fans, die met smacht wachtten op een pecansmaak. Met maar 198 calorieën per halve beker hoeft niemand deze verleiding te weerstaan!

#GoodTemptation
Oppo staat voor ‘opposites’ (tegenpolen). Gezondheid en genieten worden traditioneel als tegenpolen gezien, maar Oppo brengt ze bij elkaar. Het ijs wordt gemaakt van verse weidemelk, vierge kokosnootolie, erythritol en zoetstoffen uit stevia. Dit betekent dat een bolletje zo’n 40 calorieën bevat; ongeveer een kwart van traditioneel roomijs. Oppo is daarmee een verleiding die je niet hoeft te weerstaan, oftewel #GoodTemptation!

Over Oppo Ice Cream
Oppo Ice Cream is in 2014 opgericht door de broers Charlie & Harry. Oppo produceert ijs met minder suiker en calorieën, waardoor je op een verantwoorde manier optimaal kunt genieten. Momenteel is Oppo in Nederland verkrijgbaar in tubs (bekers) in de smaken Double Salted Caramel, Vanilla Pecan Praline, Colombian Chocolate & Hazelnut, Raspberry & Vanilla en Speculoos Crunch voor €5,13 per beker. Daarnaast zijn er ook Oppo sticks in de smaken Vanilla & Almond en Salted Caramel voor €3,99 per 3 sticks. Oppo Ice Cream is verkrijgbaar bij Albert Heijn in Nederland en België, met uitzondering van AH to go filialen. Voor de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt kijk op: https://www.oppobrothers.com/stockists