Oppo lanceert eerste low calorie ijssticks in Nederland!

Verleidelijke sticks in twee smaken met 110/120 calorieën

Goed nieuws voor alle ijsliefhebbers: de low calorie ijsrevolutie breidt zich verder uit en wederom is Oppo koploper. Met de lancering van Oppo sticks zijn er eindelijk roomijsjes op een stokje met veel minder calorieën dan de gebruikelijke varianten verkrijgbaar in Nederland! De twee smaken Madagascan Vanilla & Roasted Almonds (120 kcal) en Salted Caramel (110 kcal) zijn gemaakt met heerlijk roomijs en Belgische chocolade (zonder toegevoegde suikers). De sticks zijn vanaf 3 juni voor iedereen verkrijgbaar bij Albert Heijn. Kun je daar niet op wachten? Tijdens Taste of Amsterdam (31-05 t/m 2-06) zijn de sticks al te proeven in de speciale Oppo container!

Madagascan Vanilla & Roasted Almonds

De nieuwste manier om te genieten van Oppo’s low calorie roomijs: ijs op een stokje! Heerlijk, zacht Madagascan Vanilla roomijs zonder hoog vet- of suikergehalte, omhuld met een dikke laag Belgische melkchocolade (zonder toegevoegde suikers) en rijkelijk bestrooid met knapperige stukjes geroosterde amandelen maakt deze stick de perfecte versnapering! De Madagascan Vanilla & Roasted Almonds sticks bevatten 120 calorieën per stuk.

Salted Caramel
Oppo’s Salted Caramel roomijs heeft een zachte ahornsiroop-achtige smaak, snel opgevolgd door een ronde karamelsmaak die wordt versterkt met een snufje zeezout. Hier is vervolgens Belgische melkchocolade (zonder toegevoegde suikers) overheen gegoten wat de perfecte balans creëert tussen de krakende chocolade en het rijke, zachte roomijs. De Salted Caramel sticks bevatten 110 calorieën per stuk.

Charlie en Harry Thuillier, oprichters van Oppo vertellen: ‘’Na meer dan een jaar ontwikkeling van de recepten, bieden onze nieuwe sticks een veelgevraagd alternatief in het bestaande roomijs-assortiment in de supermarkt. Onze sticks bevatten minder dan de helft van de calorieën van vergelijkbare ijsverleidingen en veel minder suiker: dit is ‘the real deal’! We hebben echt nergens op ingeleverd om voor jou deze #GoodTemptation te ontwikkelen.’’

Beide ijssticks smaken zijn vanaf maandag 3 juni te koop bij Albert Heijn voor €3,99 per verpakking van 3 x 80 ml sticks.

Over Oppo Ice Cream 
Oppo Ice Cream is in 2014 opgericht door de broers Charlie & Harry. Oppo produceert ijs met minder suiker en calorieën, waardoor je op een gezonde manier optimaal kunt genieten. Op dit moment is Oppo in Nederland verkrijgbaar in de smaken Salted Caramel, Colombian Chocolate & Hazelnut, Raspberry & Vanilla, Speculoos Crunch en ijssticks Madgascan Vanilla & Roasted Almonds en Salted Caramel. Deze smaken zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn in Nederland en België, met uitzondering van AH to go’s. Voor de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt kijk op: www.oppobrothers.com/nl-be