HEMA organiseert grootste paasei zoektocht ooit

Het leukste aan Pasen is natuurlijk het jaarlijkse paaseieren zoeken. Dat vindt HEMA ook en daarom mogen alle kinderen in meer dan 700 HEMA filialen op zoek naar ‘blije eitjes’. Alle gevonden eitjes houd je bij op een kaart. Wanneer je alle acht blije eitjes in de winkel gevonden hebt, verdien je een gratis chocoladeverrassing. Voor deze paasei-zoektocht ga je van 8 t/m 22 april naar een HEMA bij jou in de buurt.

Paaseieren zoeken
Pasen is elk jaar weer een feestje; vrolijke lentekleuren, blije kindergezichten en natuurlijk een uitgebreid paasontbijt. Maar de kers op de taart is natuurlijk het jaarlijkse paaseieren zoeken. Kinderen kunnen in alle HEMA filialen, zowel in Nederland als in het buitenland, van 8 t/m 22 april op zoek naar paaseitjes. Met het zoekformulier, verkrijgbaar in de winkel, gaan de kinderen op pad. Overal zijn blije eitjes ‘verstopt’ in de vorm van een sticker op de grond.
Zodra je een paaseitje hebt gevonden, noteer je het bijbehorende nummer op je formulier. Als je alle acht blije eitjes hebt gevonden, krijg je een gratis chocoladeverrassing. Deze kan bij de kassa worden afgehaald met een juist ingevuld formulier. Voor deze actie geldt: zolang de voorraad strekt. 

Voor alle paasinspiratie ga je naar www.hema.nl/pasen.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft meer dan 750 winkels in 10 landen, ruim 19.000 medewerkers en ruim 32.000 producten en diensten. Echt HEMA.
www.hema.nl