1e editie Independent Hotel Show Amsterdam bijna volgeboekt

Bezoekers voor luxe en boutique hotel event kunnen vanaf nu registreren

Op 8 en 9 mei vindt The Independent Hotel Show plaats in de RAI in Amsterdam. Het initiatief voor dit meest complete zakelijke evenement voor de hotel community komt uit Engeland waar deze beurs al zeven jaar een begrip is voor de gehele hotelindustrie. De nieuwe editie in Amsterdam is de eerste editie van de show van internationale beursorganisator Fresh Montgomery op het Europese vasteland. Hotels uit zowel Nederland, België en Duitsland zijn uitgenodigd deel te nemen. Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor bezoekers. Voor exposanten (leveranciers aan luxe en boutique hotels) zijn er nog slechts enkele standruimtes over.www.independenthotelshow.nl

Independent Hotel Show; voor wie en door wie?
Miranda Martin, event directeur: “Onze hotelshow is bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeftes van de hedendaagse hotel community. De show is bedoeld voor alle decision makers van hotels in Nederland, België en Duitsland. Zowel voor hoteleigenaren en -koppels, general managers, afdelingsmanagers als ook andere invloedrijke hotelspecialisten op het gebied van ICT, design, HR en guest experience. We bieden beide dagen een gevarieerd inhoudelijk programma met concrete oplossingen voor hoteliers om innovaties in hun bedrijf door te voeren en in te spelen op de snel veranderde verwachtingspatroon van de hotelgast.”

Tijdens de eerste show zijn circa 120 gespecialiseerde exposanten aanwezig uit de wereld van onder andere design & decor, techniek, bedden, marketing en hotel business services. Het aantal beschikbare stands is beperkt. Binnenkort zal er meer bekend zijn over de deelnemers, programma onderdelen, workshops en partners.

Kosten en openingstijden
Kosten voor een bezoek aan de Hotel Show zijn € 50,00 per persoon all-in (dus inclusief alle programma onderdelen). Er is een early bird tarief van € 25,00 wanneer tickets vóór 10 april worden geboekt via deze link. Openingstijden op 8 en 9 mei zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur, de show vindt plaats in Hal 5 van de RAI in Amsterdam.

Over the Independent Hotel Show
The Independent Hotel Show is in 2012 opgericht in Londen. Een uniek hotelevent waar hotelprofessionals samenkomen, ideeën uitwisselen en een netwerk opbouwen om de groei van de sector te ondersteunen. In de afgelopen jaren is The Independent Hotel Show uitgegroeid tot één van de grootste zakelijke events in de markt van luxe, lifestyle, boutique en onafhankelijke hotels.

De afgelopen zeven jaar is organisator Fresh Montgomery in de UK bezig geweest met het organiseren van verschillende hotel business experiences. Van de realisatie van de “perfect hotelroom” op basis van uitgebreid consumentenonderzoek, tot “Social Business” programma’s voor speed-dating sessies voor ondervertegenwoordigde sectoren binnen de hotelbranche. De beurs biedt deelnemende bezoekers uit de hotelindustrie de kans om samen met product- en service leveranciers gedurende dit event oplossingen te creëren voor de uitdagingen van nu!

Over Fresh Montgomery
Fresh Montgomery is Engelands marktleider op het gebied van de organisatie van business events opgericht in London in 1999. De organisatie is een onderdeel van de Montgomery Group die al meer dan 120 jaar een breed scala aan beurzen en evenementen organiseert. Fresh Montgomery is de grootste particuliere eventorganisator in de UK met een speciale focus op innovatieve en gespecialiseerde beurzen voor hospitality, foodservice en retail. Fresh Montgomery werkt samen met diverse goede doelen organisaties op het gebied van arbeidsmarktontwikkeling, gepensioneerden, duurzaamheid, food waste en watergebruik. www.freshmontgomery.co.uk