27 september 2017: Proeverij New Zealand Winegrowers

Laat je inspireren door de verscheidenheid van Nieuw-Zeeland

Meer dan 12 Nieuw-Zeelandse wijnproducenten komen deze nazomer naar Nederland. Op woensdagmiddag 27 september presenteren zij hun wijnen aan de wijnwereld. Het evenement vindt plaats in het spectaculaire Level Eleven Amsterdam. Voorafgaande aan de proeverij zal er een interessante masterclass plaatsvinden. Proef meer dan 100 wijnen uit de diverse regio’s en ontmoet de persoonlijkheden achter de wijn.

De wijnproducenten die hier o.a. bij aanwezig zijn:

Het gaat zowel om wijnhuizen die al op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn als om wijnen die hier nog niet verkrijgbaar zijn maar waar er mogelijkheden tot importeren zijn. De proeverij is opgezet voor alle wijn professionals van Nederland; journalisten, bloggers, sommeliers, importeurs, retailers.

Aanmelden voor dit evenement kan door een e-mail te sturen, met hierin het aantal personen vermeld, naar: annanessen@fantastig.nl.

Over New Zealand Wine
New Zealand Winegrowers Association (NZWG) is de nationale organisatie voor druiven uit Nieuw-Zeeland en de wijnsector. Het is een beroepsorganisatie gefinancierd door leden. De organisatie heeft op dit moment ongeveer 1000 telers leden en 700 wijnmakerij leden. NZW voert een breed scala aan taken uit ten behoeve van de druif en de wijn-sector inclusief juridische ondersteuning op regionaal, lokaal en internationaal niveau, het verstrekken van een wereldwijd marketing platform voor Nieuw-Zeelandse wijn en het organiseren van sectorbrede evenementen zoals de Bragato Conferentie en Awards en de Air New Zealand Wine Awards. www.nzwine.com