Christmas recovery met healthy ontbijt; 100% natuurlijke ingrediënten

Ontbijtrecept: proteïne pannenkoekjes met 100% natuurlijke ingrediënten

Zo dat zit er weer op! Of beter gezegd dat zit er weer in. Want wie heeft zich niet gestort op de kerstkransjes, garnalencocktail, gevulde kalkoen, Beef Wellington, en heeft ook geen nee kunnen zeggen tegen de soesjestaart? Wij hebben in ieder geval overal van genoten! Daarom gaan we het deze dagen compenseren met het ontbijt. En dan bedoelen we natuurlijk in calorieën en niet in smaak! Met Nederlands nieuwste proteïne poeder maak je namelijk in een handomdraai een lekker en gezond ontbijt. Het is laag in suiker en ook nog eens boordevol gezonde, natuurlijke vetten. En laten wij hier nou nét een after-Christmas proof ontbijtrecept voor hebben. Purition is het enige verkrijgbare proteïne poeder gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en sinds kort te verkrijgen bij Holland & Barrett.

Hieronder vind je een serving tip voor een heerlijk after-Christmas ontbijtje. Dus pak je blender en lets shake it! @purition_nl #purition

Feestelijke bananen-pannenkoekjes

2 personen

  • 90 gram Purition (tip: coffee-walnut smaak!) 
  • 2 geprakte bananen
  • Een scheutje melk 
  • Een theelepel kokosolie 
  • Handje blauwe bessen en aardbeien

Hoe maak je het?

  • Verwarm een pan met kokosolie op een middelhoog vuur
  • Pureer de banaan en blend dit samen met de melk en Purition
  • Bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin 
  • Garneer met blauwe bessen en aardbeien partjes en eet smakelijk!

Over Purition
In de wereld van de maaltijdshakes is Purition sinds 2015 echt een game changer. In tegenstelling tot alle proteïne poeders  die er al zijn, wordt Purition gemaakt van alleen maar natuurlijke producten. Purition (een samenvoeging van ‘pure’ en ‘nutrition’) is daarom dé proteïne poeder voor fitgirls in the gym, balancers, carrièretijgers en iedereen die een beetje op z’n gewicht wil letten. In plaats van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, vind je in Purition échte ingrediënten zoals vanille, cacao, verpulverde zaden en nootjes, gevriesdroogd fruit en stevia voor een natuurlijk zoetje. Purition is laag in suikers, maar zitten vol gezonde, natuurlijke vetten. Ze zijn door hun natuurlijke ingrediënten veel voedzamer dan andere maaltijd- of proteïne shakes. In 2017 kreeg Purition het SALSA keurmerk door hun hoge standaarden van hun in-house productie. Hetzelfde jaar verruimde Purition het assortiment met een vegan-range. In Nederland is Purition zowel online als bij Holland & Barrett filialen te verkrijgen. https://www.purition.com/nl/