Wie wordt in 2019 bekroond tot Hotello of the Year & Talent of the Year?

Met meer dan 65 nominaties voor beide awards, wordt de Hotello of the Year Award & Talent of the Year Award een steeds groter begrip bij Hotello’s.

Met meer dan 45 genomineerde Hotello’s was het dit jaar een zware klus. HotelloTOP heeft de Top 9 van Hotello of the Year vastgesteld; de jaarlijkse verkiezing voor Hotello’s van een erkende Hoge Hotelschool opleiding in Nederland. Ieder jaar reikt HotelloTOP deze onderscheiding uit aan dé Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche in 2018.

TOP 9 – Hotello of the Year Award 2018
Vanuit deze 45 genomineerden heeft de selectiecommissie na lang beraad een TOP 9 gekozen. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust. Bovendien heeft deze persoon in 2018 onderscheidend gepresteerd en draagt met trots de naam Hotello uit!

De volgende Hotello’s zijn door de commissie tot Top 9 Hotello of the Year 2019 benoemd:
? Desiree Dils (HMSM ’02)                                   
? Femke Snijders (SHMS ’08)                             
? Gerlof Bos (HMSM ’04)                                     
? Inge van Weert (HMSM ’05)                             
? Jan-Albert de Weerd (SHMS ’94)
? Joost Rietveld (HMSM ’05)   
? Kiona Malinka (BUAS ’08)  
? Lotte van Eekelen (SAXION ’14)  
? Mitchel Warmerdam (TIO ’13)              

De bovenstaande Hotello’s hebben de jury overtuigd dat zij hart voor de hospitality hebben en een stevige stempel gedrukt hebben op het bedrijfsleven of gedurende de studie in 2018. 

Daarnaast reikt HotelloTOP sinds 2016 ook de Talent of the Year Award uit. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan een talent die al wordt erkend en herkent als een échte Hotello en naast zijn studie bijzonder werk levert. Een talent wie het verdient om in het zonnetje gezet te worden én dus veelbelovend is voor de toekomst. De volgende Talenten zijn door de commissie tot Top 6 Talent of the Year 2019 benoemd:
? Adriaan Visser (HMSM ’17)                              
? Cees van der Haagen (HTH ’17)                       
? Stan van Gompel (HMSM ’17) 
? Kasper Hanewacker (SHMS ’20)     
? Marjolein van der Ham (SAXION ’18)
? Joep Rovers (HMSM ’17)

Vervolgprocedure:
Een met zorg samengestelde vakjury beoordeelt de motivaties en maakt de 3 finalisten bekend voor beide awards. Vervolgens hebben de finalisten van de Hotello en Talent of the Year Award de mogelijkheid om stemmen te werven en zichzelf online te presenteren, tot aan de uitreiking tijdens het HotelloTOP Year Event op woensdag 9 januari 2019 waar de winnaar bekend gemaakt zal worden. De winnaar van de Hotello of the Year Award 2019 mag zich een jaar lang ‘Hotello of the Year’ noemen en gaat – naast eeuwige roem – met fantastische prijzen naar huis, waaronder Keynote spreker tijdens HotelloTOP UK in Londen. De winnaar van de Talent of the Year Award 2019 mag zich een jaar lang ‘Talent of the Year’ noemen en wordt door Hotello’s voor de toekomst in de gaten houden. Tevens mag hij/zij deelnemen aan Vision of Leaders – ‘The firewalk experience’; een event van HotelloTOP, wat zich richt op de ontwikkeling van young professionals.

Volg de finalisten op de voet via de facebookpagina van HotelloTOP.