De TOP 10 voor de Hotello of the Year Award 2020 is bekend

Met meer dan 50 genomineerde Hotello’s was het dit jaar een zware klus. HotelloTOP heeft de top 10 van Hotello of the Year Award 2020 moeten vaststellen; de jaarlijkse verkiezing voor Hotello’s van een erkende Hoge Hotelschool opleiding in Nederland. Ieder jaar reikt HotelloTOP deze prijs uit aan dé Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd het afgelopen jaar binnen of buiten de gastvrijheidsbranche.

TOP 10 – Hotello of the Year Award 2020

Vanuit deze 50 genomineerde heeft de selectiecommissie na lang beraad een TOP 10 gekozen. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust. Bovendien heeft deze persoon in 2019 onderscheidend gepresteerd en draagt met trots de naam Hotello uit!

De volgende Hotello’s zijn door het Petit Comité tot de TOP 10 benoemd:

?        Adriaan Verkerk (Saxion ‘06)

?        Floris Heuer (Tio ‘11)

?        Bjorn Olthof (SHMS ‘00)

?        Lisette Zijm (SHMS ‘08)

?        Emma Veerhuis (HMSM ‘13)

?        Michiel Roelfsema (Tio ‘10)

?        Farid Azarkan (HTH ‘94)

?        Roland de Groot (HMSM ‘92)

?        Freek Schraa (HTH ‘10)

?        Thijs Rullens (Tio ‘10)

De TOP 10 heeft bewezen dat zij met hart voor de hospitality een stevige stempel hebben gedrukt op het bedrijfsleven in 2019. 

Wat gaat er de komende weken gebeuren?

De Hotello’s worden uitgenodigd op dinsdag 3 december om een pitch te geven waarin ze de vraag beantwoorden: “Hoe heeft, of waarom heeft het Hotello zijn bijgedragen aan jouw onderscheidende prestatie in 2019?” Een met zorg samengestelde vakjury beoordeelt de motivaties en maakt de 3 finalisten bekend in de tweede week van december. De finalisten hebben vervolgens de mogelijkheid om stemmen te werven en zichzelf online te presenteren, tot aan de uitreiking van de Hotello of the Year Award 2020. Tijdens het HotelloTOP Year Event op woensdag 15 januari 2020 zal de winnaar bekend gemaakt worden, voordat er in het congres nog een laatste stemronde zal plaatsvinden. De winnaar mag zich een jaar lang ‘Hotello of the Year’ noemen en gaat, naast eeuwige roem, met fantastische prijzen naar huis.

Talent of the Year 2020

Naast de Hotello of the Year, reikt HotelloTOP jaarlijks de Talent of the Year Award uit aan een veelbelovend talent wat momenteel nog studeert, of maximaal 2 jaar is afgestudeerd aan een van de Nederlandse Hotel Management Scholen. Uit meer dan 30 nominaties, heeft het Petit Comité een top 9 samengesteld. Deze talenten zullen middels een filmpje zichzelf presenteren aan de vakjury. In de tweede week van december wordt tevens bekend welke drie finalisten tijdens Future Hotello – voorafgaand aan het HotelloTOP Year Event – op woensdag 15 januari 2020 op het podium staan.

De volgende talenten  zijn door het Petit Comité  tot de TOP 10 benoemd:

?        Kevin van Grondelle (BUAS ‘18)

?        Valeria Scamacca (SHMS ‘19)

?        Pien Smits (SHMS ‘18)

?        Jeannot Peijen (SHMS ‘19)

?        Lotte Willems (BUAS ‘20)

?        Julia Steenhuisen (HMSM ‘18)

?        David Liem (BUAS ‘19)

?        Dennis Smit (Tio ‘18)

?        Robert Schouten (HTH ‘21)