Jonnie Boer*** en Jacob Jan Boerma*** in jouw keuken!

Serveer binnen 20 minuten signature gerechten van sterrenchefs met Cook Like a Chef

Kook thuis gerechten van:

Jonnie Boer – De Librije***
Jacob Jan Boerma – De Leest***
Soenil Bahadoer – De Lindehof**
Erik van Loo – Parkheuvel**

In Nederland zijn we inmiddels gezegend met een groot aantal geweldige restaurants waar men op gastronomisch wereldniveau kookt. Een avond dineren in een Michelin*** restaurant: voor veel mensen bestaat er geen mooiere culinaire ervaring. Hoe mooi zou het zijn als je ook thuis kunt genieten van de gerechten van een gerenommeerde sterrenchef? De topgerechten van De Librije op je bord, maar dan lekker binnen de romantiek van je eigen huiskamer. Vanaf nu is dat allemaal mogelijk met het vandaag gelanceerde CookLikeAChef.nl.

Hoe werkt het?
Met Cook Like a Chef geniet je van de signature gerechten van de allerbeste restaurants van Nederland, maar dan gewoon bij jou thuis. Sterker nog, je bereidt de gerechten zelf in je eigen keuken! Vanaf vandaag kun je via de website CookLikeAChef.nl een volledig 4-gangen menu van topchefs als Jonnie Boer***Jacob Jan Boerma***, Soenil Bahadoer** en Erik van Loo** bestellen. Het sterrenmenu is eigenlijk zo goed als klaar; met een paar kleine handelingen zet je binnen 20 minuten een gerecht van topniveau op tafel. De vier betrokken topchefs hebben het werk dus al voor je gedaan, als thuiskok hoef je alleen nog maar de finishing touch te doen. In de handige instructiefilmpjes op de website vind je alle tips and tricks om je bord zó mooi op te maken, dat het niet meer te onderscheiden is van het gerecht van Jonnie of Jacob Jan. Nou ja, bijna dan!

“Met Cook Like a Chef geniet je van sterrengerechten in de ambiance van je eigen huis”

Jonnie Boer – De Librije***


Chef aan huis
Wil je het jezelf nóg gemakkelijker maken en ook dat laatste beetje werk uitbesteden? Verwen jezelf en je gasten dan met de extra optie om een ervaren chef aan huis te boeken. Een professionele chef-kok komt bij jou thuis de gerechten bereiden, terwijl jij en je gasten met een heerlijk glas wijn wachten op het moois dat komen gaat. Cook Like a Chef is ook zeer geschikt voor het cateren van grotere groepen. En wil je eens een culi vriend of vriendin blij maken? Dat kan met de Cook Like a Chef cadeau cheque, die je gemakkelijk via de website kunt bestellen.

Het geheel wordt gekoeld aan huis bezorgd in een chique box: ideaal voor de feestdagen, of om jezelf en je gasten zomaar eens te verwennen. De box is een beleving op zich. En uiteraard zijn de producten allemaal van de allerhoogste kwaliteit, zoals je dat van toprestaurants gewend bent. Alleen het beste is goed genoeg.

CookLikeAChef.nl biedt ook de mogelijkheid om bij elk gerecht matchende topwijnen te bestellen. De wijnen zijn uiteraard geselecteerd door de sommeliers van de restaurants in kwestie.

Over Cook Like a Chef
Cook Like a Chef is een initiatief van Jan Bartelsman, Erik Pekel, Maik Kuijpers, Marcel van Breda en Jos van Vuren. Vandaag kunnen de eerste boxen online worden besteld. De eerst mogelijke bezorgdatum is maandag 24 december, precies op tijd voor de kerstdagen.

Voorbeeldmenu van Jonnie Boer (De Librije***)

Rauw gemarineerde sabling met amandelsherry en maggiplant

*

Zeeduivel met gepofte aubergine en beurre blanc van gefermenteerd paprikasap

**

Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

***

Losgeslagen appeltaart

****